TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με το 2.30 της Κροατίας

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με το 2.30 της Κροατίας
@2022 ANDRE PENNER/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα το Σαββάτου και διαλέγει ένα combo από το Κροατία - Ουαλία.

Φτωχό το πρόγραμμα των εθνικών ομάδων το Σάββατο. Εφτά είναι τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024 που διεξάγονται σήμερα και κανένα δεν είναι αυτό που λέμε ντέρμπι. Το χαρακτηριστικό τους μάλιστα είναι ότι, εξαιρουμένου του Ισραήλ – Κόσοβο, όπου ο άσος των Ισραηλινών παίζει γύρω στο 1.90, σε όλα τα υπόλοιπα υπάρχει καυτό φαβορί.

Όπως καταλαβαίνεις, στοιχηματικά τα χέρια μας είναι κάπως δεμένα. Το πιο ενδιαφέρον και σε σχετικά αξιόλογη τιμή φαβορί της ημέρας είναι μάλλον ο άσος της Κροατίας με την Ουαλία (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Το σημερινό παιχνίδι θα είναι το πρώτο της εθνικής Κροατίας μετά το απόλυτα πετυχημένο Μουντιάλ και στο κατάμεστο "Πόλιουντ" του Σπλιτ θα στηθεί κανονικό πάρτι αποθέωσης των διεθνών. Κι ίσως ακριβώς για αυτό ο Ζλάτκο Ντάλιτς επέλεξε να στηριχθεί στις κλήσεις του απόλυτα στην ομάδα του Μουντιάλ. Από την 26άδα του Κατάρ, οι 21 δίνουν το "παρών" και σήμερα, ουσιαστικά ο μόνος βασικός που απουσιάζει είναι ο Λόβρεν, που αποσύρθηκε από την εθνική.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αντίθετα οι Ουαλοί φαίνεται να μπαίνουν σε τέλος εποχής. Το Μουντιάλ ήταν απογοητευτικό και πλέον οι Ουαλοί θα πορευθούν χωρίς το μεγάλο τους αστέρι, τον Γκάρεθ Μπέιλ, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Κι επιπλέον σήμερα θα παίξουν χωρίς και το μεγάλο αστέρι της επόμενης μέρας, τον μεσοεπιθετικό της Νότιγχαμ Μπρέναν Τζόνσον, που δεν ακολούθησε την αποστολή λόγω τραυματισμού.

Στο 1.60 είναι ο άσος των Κροατών, μια χαρά απόδοση για τα δεδομένα του παιχνιδιού. Κι αν θέλεις κάτι παραπάνω, μπορείς να δοκιμάσεις το κόμπο 1 και Ν/G, που φτάνει στο 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κροατία – Ουαλία: 1 & N/G (απόδοση 2.30) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ