TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με την εμπειρία για το 1.96

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με την εμπειρία για το 1.96
@2023 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και καταλήγει σ' ένα ποντάρισμα του 1.96.

Δεν χρειάζεται να είσαι κάνας… γκουρού για να καταλάβεις ότι οι πρώτοι γύροι των προκριματικών των ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι ζόρικα παιχνίδια για στοίχημα. Άγνωστες ως επί το πλείστον ομάδες που, μην κοροϊδευόμαστε, πρακτικά κανείς δεν έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητές τους, ζευγαρώματα από τελείως διαφορετικές ποδοσφαιρικές κουλτούρες και πολλές ομάδες που ακόμη βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας συνθέτουν ένα σκηνικό γεμάτο παγίδες.

Σήμερα πάντως, στο πρώτο μενού των επαναληπτικών του 1ου προκριματικού γύρου του Champions League, φαίνεται ότι ξεχωρίζει ένα λογικό φαβορί. Ο λόγος για τον άσο της Σέριφ Τίρασπολ κόντρα στη ρουμάνικη Φαρούλ. Στο πρώτο ματς οι Ρουμάνοι νίκησαν 1-0 και πήραν το προβάδισμα, όμως το αποτέλεσμα ήταν αρκετά τυχερό: 0,69-1,65 ήταν τα xGoals του παιχνιδιού και 9-16 οι τελικές. Έμπειρη ομάδα η Σέριφ, δεν είναι εξάλλου μακριά η φοβερή της πορεία στους ομίλους του Champions League με το διπλό στο Μπερναμπέου, ενώ και πέρυσι έφτασε μέχρι τους ομίλους του Γιουρόπα, έχει τις δυνατότητες να γυρίσει την κατάσταση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Επιπλέον, σήμερα η Σέριφ επιστρέφει στη φυσική της έδρα, στη Main Arena του Τίρασπολ, ύστερα από απουσία ενός χρόνου. Όλα της τα ματς πέρυσι, τόσο στο Γιουρόπα όσο και στο Κόνφερενς, η Σέριφ υποχρεώθηκε από την UEFA να τα παίξει στο Κισινάου, καθώς το Τίρασπολ είναι πολύ κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία και η UEFA το θεώρησε μη ασφαλές λόγω του πολέμου. Φέτος όμως η Σέριφ κατάφερε να πείσει την UEFA να άρει την απαγόρευση και προφανώς αποκτά ξανά το πλεονέκτημα της έδρας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέριφ – Φαρούλ: 1 (απόδοση 1,96) 20:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ