TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τέσσερις επιλογές

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε πανηγυρίζει μαζί με τον Βινίσιους γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Αλ Χιλάλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων | 11 Φεβρουαρίου 2023
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε πανηγυρίζει μαζί με τον Βινίσιους γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Αλ Χιλάλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων | 11 Φεβρουαρίου 2023 @2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου (18/02) και επιλέγει τέσσερις προτάσεις από Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία.

Πολύ γεμάτο το σαββατιάτικο πρόγραμμα. Κι όχι απλά γεμάτο ποσοτικά, είναι πολλά τα παιχνίδια που μπορούν να μπουν στη στοιχηματική συζήτηση.

Άστον Βίλα – Άρσεναλ (14:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η νίκη της Σίτι την Τετάρτη στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ άλλαξε το μομέντουμ της Premier League. Πλέον η Σίτι έπιασε την Άρσεναλ στην κορυφή της βαθμολογίας και παρότι έχει ένα παιχνίδι περισσότερο είναι ξεκάθαρο ότι προβάλλει ξανά αυτή το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Η Άρσεναλ, σε ένα κρίσιμο σημείο, έδειξε ότι χάνει τον βηματισμό της, αφού δεν ήταν μόνο η ήττα από τη Σίτι αλλά και οι απώλειες στα προηγούμενα παιχνίδια, με την ήττα από την Εβερτον και την ισοπαλία με την Μπρέντφορντ. Το ζητούμενο για την Άρσεναλ τώρα είναι να βγάλει αντίδραση, αλλά το ματς με την Άστον Βίλα δεν είναι καθόλου απλό.

Πέρα από το ότι η Βίλα είναι σαφώς βελτιωμένη, η Άρσεναλ βρίσκει απέναντί της τον Ουνάι Έμερι, τον προπονητή δηλαδή που έφυγε ως αποτυχημένος από το Έμιρατς πριν από τριάμισι χρόνια. Κι από τη στιγμή που οι εταιρείες τιμολογούν τον άσο σε τιμές κοντά στο 4.50, η επιλογή γίνεται από μόνη της.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Μόντσα – Μίλαν (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η Μίλαν πέρασε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, αλλά σιγά σιγά φαίνεται ότι ξαναβρίσκει τα πατήματά της, μετά τη νίκη στο πρωτάθλημα επί της Τορίνο με 1-0 και κυρίως βέβαια το 1-0 μεσοβδόμαδα στο πρώτο παιχνίδι επί της Τότεναμ.

Τώρα η Μίλαν πάει στη Μόντσα για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του Αντριάνο Γκαλιάνι, δύο ανθρώπων που ταύτισαν απόλυτα και για 30 ολόκληρα χρόνια το όνομά τους με την ιστορία των ροσονέρι. Η (νεοφώτιστη) Μόντσα είναι πολύ άνετη στη βαθμολογία και το διπλό καλοπληρωμένο, στο 2.10.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στρασβούργο – Ανζέ (22:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Το Στρασβούργο παλεύει για την παραμονή του φέτος στη Γαλλία: Στη 17η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από τη σωτηρία. Πρόσφατα απέλυσε τον προπονητή του και στα τελευταία ματς ήταν με υπηρεσιακό, αλλά πλέον, από αυτή την εβδομάδα, στον πάγκο του κάθεται ένας από τους πλέον έμπειρους Γάλλους προπονητές, ο 61χρονος Φρεντερίκ Αντονετί.

Σπεσιαλίστας σε αποστολές κομάντο, έφτιαξε το όνομά του αναλαμβάνοντας ομάδες στη μέση της σεζόν και πετυχαίνοντας δύσκολες παραμονές. Δεν ξέρουμε βέβαια αν θα τα καταφέρει και τώρα, πάντως πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι το Στρασβούργο στο αμέσως επόμενο διάστημα θα βγάλει ένταση και συσπείρωση. Εντός έδρας με την ουραγό Ανζέ η πρεμιέρα του Αντονετί, ο ορισμός του must win ματς και ο άσος στο 1.85.

Οσασούνα – Ρεάλ (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Ρεάλ πήγε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων σε κάπως παράξενη φάση, αλλά για έναν ακόμη τελικό ήταν πραγματική Ρεάλ και γύρισε πλέον στην Ισπανία με μια ακόμη κούπα στη συλλογή της και σαφώς ανανεωμένη.

Μεσοβδόμαδα νίκησε με 4-0 την Έλτσε και τώρα, πριν τη Λίβερπουλ, πηγαίνει στην Οσασούνα, σε μια έδρα στην οποία έχει καλή παράδοση και από την οποία συνήθως περνάει. Στους -8 η διαφορά της από την Μπαρτσελόνα, είναι σαφές ότι η "βασίλισσα" δεν έχει περιθώρια. Και μπορεί τελευταία στιγμή να έμεινε εκτός αποστολής ο Μπενζεμά, όμως είναι προφανές ότι η Ρεάλ δεν είναι ένας παίκτης, ειδικά μάλιστα όταν επανέρχονται παίκτες που πήραν ανάσες όπως ο Μόντριτς και ο Τσουαμενί, ενώ εξέτισε ο Βινίσιους Στο 1.85 το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα – Άρσεναλ: 1Χ (απόδοση 2.00) 14:30
  • Μόντσα – Μίλαν: 2 (απόδοση 2.15) 19:00
  • Στρασβούργο – Ανζέ: 1 (απόδοση 1.85) 22:00
  • Οσασούνα – Ρεάλ: 2 (απόδοση 1.85) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ