TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Μονόδρομος η νίκη στο ντεμπούτο του Αντονετί

Ο τεχνικός Φρεντερίκ Αντονετί
Ο τεχνικός Φρεντερίκ Αντονετί © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε μία δυνατή τριάδα από Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία.

Δεν φαίνεται στα αποτελέσματα της, αλλά η Τσέλσι είναι αισθητά βελτιωμένη μετά τις προσθήκες του Ιανουαρίου. Ο Γκράχαμ Πότερ προσπαθεί να δέσει την ομάδα του, με εξάρι τον Έντσο Φερνάντες, δίπλα του έναν εκ των Λόφτους-Τσικ, Μάουντ ή Κόβατσιτς και επιθετική τετράδα τους Μούντρικ, Ζίγιες, Φέλιξ και Χάβερτς.

Αδικείται από τα τελευταία αποτελέσματα

Η Τσέλσι πολύ καλή για 60 λεπτά στο 1-1 Γουέστ Χαμ. Επίσης, έπρεπε να κερδίσει εύκολα την Ντόρτμουντ την Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τελικά, έχασε με 1-0 σε παιχνίδι με xGoals 1,18-2,34!

Στον αντίποδα, δεν υπάρχει ο τρόπος που έχασε η Σαουθάμπτον από τη Γουλβς. Κέρδιζε με 1-0, είχε παίκτη παραπάνω και ηττήθηκε τελικά με 2-1. Ήττα που έδειξε πως η ομάδα είναι άρρωστη και οδήγησε τον τεχνικό Τζόουνς στην έξοδο. Δεν βγήκε η επιλογή του, είχε οκτώ ήττες σε εννιά παιχνίδια. Με υπηρεσιακό θα πάει απόψε στο Στάμφορντ Μπριτζ (17:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Ο άσος στο 1,40.

Με Αντονετί για την σωτηρία

Στο Σαμπιονά έχουμε την επιστροφή του έμπειρου τεχνικού Αντονετί. Γνωρίζει από επικίνδυνες αποστολές και αναλαμβάνει μία που έχω την αίσθηση πως είναι στο χέρι του να φέρει εις πέρας.

Το Στρασβούργο έχει το καλύτερο ρόστερ από τις ομάδες που δίνουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Πέρυσι έχασε για έναν βαθμό την ευρωπαϊκή έξοδο και η φετινή χρονιά ξεκίνησε με αυτή την προοπτική. Η σεζόν όμως δεν πήγε όπως περίμεναν οι άνθρωποι της και ήρθε η απόλυση του φιλόδοξου και επιτυχημένου την πρώτη σεζόν Στεφάν.

Η μάχη για τη σωτηρία χρειάζεται έναν άνθρωπο που ξέρει από τα δύσκολα και ο Αντονετί είναι δοκιμασμένος. Πιο βατό ντεμπούτο, από το να υποδεχτεί την υποβιβασμένη και σχεδόν παρατημένη Ανζέ δεν μπορούσε να έχει (22:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Ο άσος στο 1,85 στο μέσο όρο των εταιριών. Ο άσος στο 1.85 στο μέσο όρο των εταιριών.

Με απουσίες η Οσασούνα

Η Ρεάλ κέρδισε εύκολα με 4-0 την ουραγό Έλτσε και μείωσε τη διαφορά της από την Μπαρτσελόνα στους οκτώ βαθμούς. Είναι δύσκολο το έργο της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, η διαφορά έχει ανοίξει σημαντικά από την κορυφή και η Μπάρτσα έχει περάσει από πολύ δύσκολες έδρες.

Είναι σίγουρο όμως, πως οι Μαδριλένοι δεν θα παραδοθούν χωρίς μάχη (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Είναι άλλωστε σε καλή ψυχολογία μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγου.

Εξάλλου, η Ρεάλ έχει θετική παράδοση στην Παμπλόνα, με ένα ρεκόρ 3-1-0 στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια εκεί και θα βρει απόψε την Οσασούνα, χωρίς τον σημαντικό επιθετικό Άβιλα (19/7) και τους βασικούς μπακ Χουάν Κρουθ (17/0), Βιδάλ (13/0). Το διπλό στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι - Σαουθάμπτον: 1 (απόδοση 1.40), 17:00
  • Στρασβούργο - Ανζέ: 1 (απόδοση 1.85), 22:00
  • Οσασούνα - Ρεάλ: 2 (απόδοση 1.85), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ