TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με Ολυμπιακό και Άρη, στο 1.80 και το 2.40

Ο Μασούρας πανηγυρίζει γκολ του με τον Ολυμπιακό
Ο Μασούρας πανηγυρίζει γκολ του με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Το Match Money βρίσκει αξία σε δύο Bet Builder από τα σαββατιάτικα ματς στη Stoiximan Super League.

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Για μια ακόμα φορά καταιγιστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό με το θέμα του προπονητή, ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτέλεσε παρελθόν μετά το 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι. Δύο μήνες άντεξε ο Πορτογάλος προπονητής και την ομάδα θα αναλάβει ο Ισπανός Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που πέρυσι κατέκτησε το Europa League με τη Σεβίλλη. Στο ματς με τον ΟΦΗ χρέη υπηρεσιακού θα αναλάβει ο τεχνικός της Κ-19 του Ολυμπιακού Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν την αντίδραση κόντρα στους Κρητικούς.

Που εξακολουθούν να βρίσκονται σε κακή κατάσταση και ο επίσης Ισπανός προπονητής Πέπε Μελ, είναι στα όρια της απόλυσης. Η εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Κηφισιά απέδειξε πως ο ΟΦΗ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και αντιμετωπίζει και πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό σκέλος. Ο Ολυμπιακός μπορεί να συνδυάσει τη νίκη του με ευρύ σκοράρισμα, επιλογή το Bet Builder του άσου με το Over 2,5, σε απόδοση 1.80.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: Ο Άρης θεωρητικά μπορεί να έχει μπροστά του, την Τρίτη, τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ωστόσο δεν θα αδιαφορήσει για το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Οι Κίτρινοι θα κάνουν αρκετές αλλαγές προφύλαξης στο αρχικό σχήμα, ωστόσο βρίσκουν τους Ηπειρώτες σε πολύ κακή κατάσταση και ουσιαστικά σε ελεύθερη πτώση.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου προέρχεται από την εντός έδρας συντριβή με 4-1 από τη Λαμία, σε ματς μάλιστα που ο γκολκίπερ Αθανασίου έπιασε δύο πέναλτι. Η άμυνα του ΠΑΣ είναι σε αποσύνθεση, με παθητικό 16 γκολ στα τελευταία έξι ματς, ο Άρης μπορεί να ανεβάσει το δείκτη της νίκης του στο ελάχιστο συνδυαστικό. Bet Builder με το διπλό του Άρη και το Over 1,5, σε απόδοση 2.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – ΟΦΗ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 17:30
  • ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: 2 & Over 1,5 (απόδοση 2.40), 19:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ