TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με μία κόντρα

Ο Γιουσέφ Εν-Νεσύρι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την εθνική Μαρόκου
Ο Γιουσέφ Εν-Νεσύρι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την εθνική Μαρόκου @ 2022 THEMBA HADEBE / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και ποντάρει σε μία κόντρα από το Μουντιάλ.

Τέσσερα ματς και σήμερα στο Μουντιάλ του Κατάρ, δύο για τον 5ο και άλλα δύο για τον 6ο όμιλο. Τα τρία από αυτά έχουν ξεκάθαρο φαβορί (Γερμανία – Ιαπωνία, Ισπανία – Κόστα Ρίκα και Βέλγιο – Καναδάς), ενώ το τέταρτο είναι σίγουρα πιο ανοιχτό, το Μαρόκο – Κροατία.

Με τα τρία καυτά φαβορί δεν έχει νόημα να ασχοληθείς – είδες τι έγινε χθες με την Αργεντινή… Αν βέβαια έχεις διάθεση για fun bets, μπορείς να βρεις αρκετές ιδέες στα previews του Match Money, αλλά μέχρι εκεί.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Το Μαρόκο – Κροατία (12:00 ANT1+, Live από το SPORT24) είναι σίγουρα πολύ πιο ισορροπημένο παιχνίδι. Και μάλλον αρκετά πιο ισορροπημένο από ό,τι μας δείχνουν τα σετ, που θέλουν την Κροατία φαβορί του 2.10-2.20. Οι Κροάτες έχουν βέβαια την ταμπέλα του φιναλίστ στο Μουντιάλ του 2018, όμως η γενική αίσθηση που βγάζουν είναι πως πολύ δύσκολα θα βρεθούν και φέτος σε παρόμοια κατάσταση. Το Μαρόκο, από την άλλη, έχει στα χαρτιά δυνατό ρόστερ και φαντάζει η πιο δυνατή αφρικανική ομάδα του Μουντιάλ. Με πολύ καλό κλίμα στον πάγκο μετά την αλλαγή προπονητή το καλοκαίρι, με ταλέντο και παραστάσεις στο ρόστερ, δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει μια από τις θετικές παρουσίες του Μουντιάλ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Και βάζουμε στον λογαριασμό και κάτι ακόμη. Οι αραβικές ομάδες σε αυτό το Μουντιάλ φαίνεται πως έχουν μια ψυχολογία ότι παίζουν στο δικό τους τουρνουά. Έχουν πολύ κόσμο στα γήπεδα και η ψυχολογία τους, όπως φάνηκε χθες και με τη Σαουδική Αραβία και την Τυνησία, είναι ότι παίζουν εντός έδρας, ότι το Μουντιάλ δεν γίνεται απλώς στο Κατάρ αλλά κατά κάποιον τρόπο σε δικό τους έδαφος. Μέχρι και 3.75 φτάνει ο άσος του Μαρόκου, παίζεται εύκολα και καρφί, πιο συνετά και λογικά το 2.50 του DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρόκο – Κροατία: 1 DNB (απόδοση 2.50) 12:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ