TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η επιστροφή της Μάνσαφτ και τρία πονηρά ζευγάρια

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η επιστροφή της Μάνσαφτ και τρία πονηρά ζευγάρια
@2021 ANGEL FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (22/11) στον πέμπτο και τον έκτο όμιλο του Μουντιάλ και καταλήγει σε τέσσερις επιλογές.

Για τον έκτο όμιλο η Κροατία αντιμετωπίζει το Μαρόκο, που έχει το κορυφαίο ρόστερ μεταξύ των ομάδων της Αφρικής, που μετέχουν στο Μουντιάλ (12:00 ANT1+, Live από το SPORT24). Ήταν τεράστια αποτυχία για το Μαρόκο ότι αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα και αυτό το γεγονός είχε ως συνέπεια την απόλυση του Χαλίλχοτζιτς και την πρόσληψη του Ρεγκραγκί.

Άλλαξε το κλίμα το τέλος του Χαλίλχοτζιτς

Δεν λέει τίποτα σαν όνομα στους ευρωπαίους, όμως στην Αφρική θεωρείται ο Ρεγκραγκί θεωρείται ο πιο ανερχόμενος τεχνικός. Εντυπωσίασε με τη δουλειά του στην Ουιντάντ, κατέκτησε πρόσφατα το Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής και το γεγονός αυτό, του έδωσε τη δουλειά στην εθνική του Μαρόκου, όπου είχε καταγράψει 45 συμμετοχές σαν ποδοσφαιριστής.

Άμεσα επανέφερε στην αποστολή τους κομμένους από την προηγούμενη τεχνική ηγεσία. Μαζραουί, Ζίγιεκ, που ασφαλώς ανεβάζουν σημαντικά το επίπεδο και τις δυνατότητες της ομάδας. Δεν πιστεύω πως υπάρχει εθνική σε αυτή τη διοργάνωση, με ξεκάθαρα καλύτερες πτέρυγες από αυτές του Μαρόκου. Χακίμι και Μαζράουι στα άκρα της άμυνας, να δίνουν πλάτος και επιθετικότητα. Ζίγιεκ και Μπουφάλ στις πτέρυγες. Προσθέστε, ότι στην κορυφή της επίθεσης υπάρχει ο παικταράς Ελ-Νεσίρι (Σεβίλλη). Καταλαβαίνετε τις επιθετικές δυνατότητες του Μαρόκου.

Σημασία έχει απέναντι στους Κροάτες, να μπορέσουν να περιορίσουν το παιχνίδι του Μόντριτς. Μην νομίζετε πως η υπόλοιπη ομάδα είναι χαμηλού επιπέδου. Ο Μπουνού της Σεβίλλης παίζει κάτω από τα δοκάρια. Ο Σάις ήταν επί έξι χρόνια βασικός στόπερ της Γουλβς. Τώρα αγωνίζεται στην Μπεσίκτας και θα κάνει δίδυμο με τον Ανγκέρτ, που απέκτησε η Γουέστ Χαμ το καλοκαίρι από τη Ρεν, με 35 εκατομμύρια ευρώ, αλλά προς το παρόν δεν έχει πάρει χρόνο, λόγω τραυματισμού. Τώρα είναι υγιής και έχει κίνητρο να αποδείξει πως είναι σε θέση να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο.

Η τριάδα στον άξονα, με τον Άμραμπατ της Φιορεντίνα, τον Ουνάχι της Ανζέ και τον Αμαλά της Σταντάρ Λιέγης δεν είναι στο επίπεδο των Μόντριτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς, δεν είναι όμως και για πέταμα. Για την ακρίβεια, αν δεν χάσουν οι Μαροκινοί τη μάχη του κέντρου, αν δηλαδή δεν επιτρέψουν στον Μόντριτς να κάνει ό,τι στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Σκωτία, στο περσινό Euro, όπου τους κέρδισε μόνος του, θα έχουν τον πρώτο λόγο. Σε αυτό το Μουντιάλ, αν καταφέρει να διακριθεί μία ομάδα από την Αφρική, αυτή θα είναι το Μαρόκο, που έχει το καλύτερο ρόστερ. Πτωτικά κινούνται οι τιμές του άσου, στο 1.75 η του διπλή ευκαιρία (1Χ).

Η επιστροφή της Γερμανίας

Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να δω την εικόνα των Γερμανών (15:00 ANT1+, Live από το SPORT24). Πρώτη τους διοργάνωση στην μετά-Λεβ εποχή. Η αλήθεια είναι πως η κατάκτηση του Μουντιάλ, το 2014, κράτησε τον Λεβ περισσότερο απ' ότι έπρεπε στον πάγκο τους και στις τελευταίες τρεις διοργανώσεις, οι ιδέες του μπέρδεψαν την ομάδα.

Ο Χάνζι Φλικ έρχεται από μία απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με την Μπάγερν και με ένα δείγμα γραφής που αποδεικνύει, πως ξέρει να αναδεικνύει τις ικανότητες των Γερμανών ποδοσφαιριστών. Η αποστολή του είναι να δημιουργήσει την ομάδα που θα κατακτήσει το Euro 2024, που διοργανώνουν οι Γερμανοί και αυτός ίσως είναι ο λόγος, που πηγαίνουν "κρυμμένοι" στο Μουντιάλ

"Κρυμμένοι" οι Γερμανοί είναι ακόμα πιο επικίνδυνοι, πόσο μάλλον όταν έχουν ένα ρόστερ, το οποίο ξεχειλίζει από ταλέντο, νιάτα, ποιότητα και ταχύτητα. Μία επιθετική τετράδα με τους Μουσιάλα, Σανέ, Γκνάμπρι, Χάβερτς, την οποία θα στηρίζει ο Κίμιχ, ο Γκουντογκάν και κατά περιπτώσεις ο Γκορέτσκα. Αν βρουν και τον ποδοσφαιριστή που θα τραβήξει το σκοράρισμα στο τουρνουά, οι Γερμανοί, στο δικό μου μυαλό, είναι για πολύ μακριά.

Προέρχονται από δύο πολύ άσχημα τουρνουά, οπότε είναι σημαντικό να ξεκινήσουν καλά στον όμιλο, έστω και με τη σημαντική απουσία του Σανέ, που τέθηκε νοκ άουτ για την πρεμιέρα. Αν βρουν ρυθμό, δύσκολα θα τους κοντράρει η Ιαπωνία. Ο άσος στο 1.50 στο μέσο όρο των εταιριών.

Με μεγάλη κατοχή η Ισπανία απέναντι σε ταμπούρι

Οι Ισπανοί θα αντιμετωπίσουν μία αμυντική ομάδα, που θα παίξει μαζικά πίσω από την μπάλα, με στόχο να πάει όσο γίνεται πιο μακριά το παιχνίδι στο 0-0 (18:00 ANT1+, Live από το SPORT24). Αυτά τα παιχνίδια οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε προσπαθούν να τα κερδίσουν, υποτάσσοντας τον αντίπαλο με μεγάλη κατοχή μπάλας.

Περιμένω ένα ματς, που οι Ισπανοί θα έχουν πάνω από 65% ποσοστό κατοχής και μέσα από αυτή τη λογική δεν θα επιτρέψουν στους παίκτες της Κόστα Ρίκα να διεκδικήσουν κάτι.

Η Κόστα Ρίκα θα βρεθεί σε τρίτο συνεχόμενο Μουντιάλ με τα γνωστά της αστέρια: Νάβας, Κάμπελ, Ντουάρτε, Τεχέδα, Μπόρχες, Ρουίς. Μία βάση, που ξεχειλίζει από εμπειρία και έχει μάθει να παίζει παιχνίδια πίσω από την μπάλα. Θα δυσκολευτούν να βρουν διαδρόμους οι Ισπανοί. Θα ανεβάσω πάντως λίγο το line στο under και θα το πάω στο 3,5. Το ενδεχόμενο να μπουν λιγότερα από 3,5 γκολ δίνεται στο 1.50. Δύσκολο να σκοράρει η Κόστα Ρίκα, δύσκολο να τής βάλει και πάνω από τρία γκολ η Ισπανία.

Θα χτυπήσει στην κόντρα ο γρήγορος Καναδάς

Το Βέλγιο έδειξε και στην πρόβα τζενεράλε με την Αίγυπτο πως έχει προβλήματα πίσω. Η αμυντική γραμμή με τους Αλντερβάιρελντ, Φερτόνγκεν και είτε τον 18χρονο Ντεμπάστ, είτε τον Ντεντόνκερ δεν παρέχει ασφάλεια. Είναι μόνιμα αποκομμένοι οι τρεις στόπερ από την υπόλοιπη ομάδα και με αντίπαλο καλό στις αντεπιθέσεις, υπάρχει πρόβλημα.

Ο Καναδάς με τον Ντέιβιντ της Λιλ στην επίθεση και τον Ντέιβις της Μπάγερν στα αριστερά, αλλά και τον επίσης ταχύτατο Μπιουκάναν στα δεξιά, μπορεί να βρει φάσεις στην κόντρα επίθεση. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για τους Βέλγους (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Στο 1.85 έχει μεγαλύτερη αξία το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρόκο - Κροατία: 1ΧΔ (απόδοση 1.75), 12:00
  • Γερμανία - Ιαπωνία: 1 (απόδοση 1.50), 15:00
  • Ισπανία - Κόστα Ρίκα: Under 3,5 (απόδοση 1.50), 18:00
  • Βέλγιο - Καναδάς: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 21:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ