TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Λογική η κίνηση της αγοράς

Ο Χάνζι Φλικ με τον Τζαμάλ Μουσιάλα στο φιλικό παιχνίδι της Γερμανίας με το Ισραήλ στο Ζινσχάιμ
Ο Χάνζι Φλικ με τον Τζαμάλ Μουσιάλα στο φιλικό παιχνίδι της Γερμανίας με το Ισραήλ © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει πάνω στη Γερμανία, στο Nations League.

Ιταλία – Γερμανία το σημερινό μεγάλο παιχνίδι από το μπουκέτο των αγώνων του Nations League (21:45 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Οι Ιταλοί εμφανίστηκαν τελείως απογοητευτικοί την Τετάρτη, στο Finalissima, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0 από την Αργεντινή στο Γουέμπλεϊ. Από την αποστολή της Τετάρτης υπάρχουν πολλές αλλαγές, με πολλά μεγάλα ονόματα να μην υπολογίζονται για το ματς με τους Γερμανούς (Ζορζίνιο, Βεράτι, Κιελίνι, Μπερναρντέσκι κτλ.), και ο Μαντσίνι αναμένεται να παρατάξει μια τελείως διαφορετική εντεκάδα, στην προσπάθειά του να ταρακουνήσει τα πράγματα. Για την Ιταλία πάντως το πρόβλημα δεν ήταν απλώς η ήττα από τους Αργεντίνους, είναι ξεκάθαρο ότι οι Ιταλοί βρίσκονται υπό σοκ και ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει το πατατράκ του αποκλεισμού, για δεύτερη μάλιστα συνεχόμενη φορά, από το Μουντιάλ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Από την άλλη πλευρά, οι Γερμανοί, μετά το αποτυχημένο Euro, προσπαθούν σιγά σιγά να ξαναβρούν τον ρυθμό τους και να επιστρέψουν στο επίπεδο που τους έχουμε συνηθίσει. Με τον Φλικ πλέον στον πάγκο, τρέχουν ένα σερί 8-1-0, που παρότι επετεύχθη απέναντι σε βατούς αντιπάλους δίνει το στίγμα. Στην Ιταλία οι Γερμανοί πάνε με φουλ αποστολή και αντιμετωπίζουν με απόλυτη σοβαρότητα το ματς, με στόχο να διατηρήσουν το μομέντουμ και να χτίσουν αυτοπεποίθηση εν όψει και του Μουντιάλ.

Όταν πρωτοβγήκαν τα σετ των αποδόσεων, η Ιταλία είχε ανοίξει φαβορί, όμως πλέον, μετά το Ιταλία – Αργεντινή 0-3 και τη γνωστοποίηση των αλλαγών στην αποστολή της σκουάντρα ατζούρα, το σετ γύρισε απόλυτα φυσιολογικά τούμπα και πλέον φαβορί είναι οι Γερμανοί. H (στοιχηματική) αγορά δεν είναι αλάνθαστη και δεν είναι λίγες οι φορές που υπερβάλλει. Αλλά αυτή τη φορά έχει απόλυτο δίκιο και η μόνη λογική κίνηση είναι το… follow the market.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιταλία – Γερμανία: 2 (απόδοση 2.38) 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ