TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Δύσκολο να αλλάξει πρόσωπο η Ιταλία μέσα σε τρεις ημέρες

Απογοητευμένοι οι παίκτες της Ιταλίας και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά την ήττα στο Γουέμπλεϊ από την Αργεντινή για το Finalissima
Απογοητευμένοι οι παίκτες της Ιταλίας και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά την ήττα από την Αργεντινή για το Finalissima © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε δύο διπλά από το Nations League.

Ακόμη ένα στραπάτσο για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Μετά από το ισχυρό σοκ που προκάλεσε η ήττα από τη Βόρεια Μακεδονία, την περασμένη Τετάρτη στο Γουέμπλεϊ, η Ιταλία έχασε με 3-0 από την Αργεντινή, σε ένα παιχνίδι, ανάμεσα στους πρωταθλητές Ευρώπης και τους πρωταθλητές Νότιας Αμερικής, που στο τέλος έδινε κούπα.

Για τέλος εποχής έκανε λόγο μετά το τέλος του ματς ο Μαντσίνι, καθώς είναι φανερό πως η ομάδα που έφερε τον ευρωπαϊκό τίτλο, δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο. Από εδώ και μπρος, οι Ιταλοί οφείλουν να χτίσουν τη νέα ομάδα, που θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο στο Euro 2024, στη Γερμανία, αλλά πάνω από όλα θα καταφέρει να επιστρέψει σε Μουντιάλ μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ιδανική επιλογή ο Φλικ

Ο Χάνζι Φλικ είναι με διαφορά η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας. Η σπουδαία δουλειά που έκανε στην Μπάγερν, οι επιτυχίες που έφερε, έχουν οπλίσει με αυτοπεποίθηση τον ίδιο και τους παίκτες του. Χρειάζονταν μία νέα κατεύθυνση οι Γερμανοί και ο Φλικ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος. Δύσκολο να μεταμορφωθούν μέσα σε τρεις ημέρες οι Ιταλοί. Το διπλό, λογικά πήρε την κάτω βόλτα, μετά την εικόνα που έδειξαν οι "ατζούρι" την περασμένη Τετάρτη (21:45 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Στο 2.40 κατά μέσο όρο, παραμένει επιλογή.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μέχρι να μπει το πρώτο τέρμα

Νωρίτερα, οι Άγγλοι θα αντιμετωπίσουν τους Ούγγρους (21:45 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Είχαν ταξιδέψει ξανά στη Βουδαπέστη, τον περασμένο Σεπτέμβρη και είχαν κερδίσει με 4-0! Όταν αντιμετωπίζεις την ομάδα του Ρόσι, το πρόβλημα είναι μέχρι να της βάλεις το πρώτο γκολ, από εκεί και πέρα η αποστολή γίνεται εύκολη.

Είχε πραγματοποιήσει καλό Nations League η Ουγγαρία και ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία. Δεν είχε όμως την ίδια εικόνα στα προκριματικά του Μουντιάλ, που τερμάτισε στην τέταρτη θέση, κάτω από Αγγλία, Πολωνία και Αλβανία. Στις εξέδρες θα βρεθούν μόνο παιδιά κάτω των 14 ετών, άρα η ατμόσφαιρα αναμένεται φιλική, κάτι που θα κάνει ακόμα πιο βατή την αποστολή των Άγγλων. Το διπλό στο 1.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουγγαρία - Αγγλία: 2 (απόδοση 1.40), 19:00
  • Ιταλία - Γερμανία: 2 (απόδοση 2.40), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ