TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Λάτιν δυάδα

Ο Ματίας ντε λος Σάντος της Βελέζ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Νασιονάλ στο Copa Libertadores
Ο Ματίας ντε λος Σάντος της Βελέζ πανηγυρίζει γκολ © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Σαββάτου (25/06) και κινείται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σε λάτιν ρυθμούς.

Χθες κοντράραμε με επιτυχία το ντεμπούτο του Κάρλος Τέβες στη Ροζάριο. Σήμερα συνεχίζουμε σε λάτιν ρυθμούς και θα ποντάρουμε σε δύο ματς από την Αργεντινή και τη Βραζιλία.

Στοιχηματική ανάλυση αγώνων από το Match Money. Δες εδώ.

Αρχή θα κάνουμε από την Αργεντινή και το Ντεφένσα – Βελέζ (21:30 LIVE από το SPORT24 ). Δεν θα πατήσουμε μόνο στη φόρμα για να κοντράρουμε τον άσο, αλλά κυρίως στο κάκιστο κλίμα και στην αβεβαιότητα που υπάρχει στην Ντεφένσα. Αποψιλώνεται συνεχώς το ρόστερ της, μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε πουλήθηκαν δύο ακόμη βασικά στελέχη της 11άδας, ενώ υπάρχουν φήμες και για τον καλό της εξτρέμ, τον Πισίνι, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα γίνει ο τρίτος που θα πουληθεί μέσα σε λίγες μέρες. Αν αυτό συμβεί τότε η ομάδα θα έχει απογυμνωθεί πλήρως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Είναι προφανές, βέβαια, ότι υπάρχει αναστάτωση στο εσωτερικό της, ενώ τελευταία έχουν ξεσπάσει φήμες για διαζύγιο με τον εξαιρετικό τεχνικό της τον Μπεκατσέσε.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα και με κακή φόρμα (χωρίς νίκη από το ξεκίνημα, προέρχεται από την ήττα από τη Γοδόι Κρουζ) περιμένει τη Βελέζ, η οποία μπορεί να έχει μπροστά της Libertadores, όμως έρχεται από την πρώτη νίκη της σεζόν στο πρωτάθλημα και θέλει να διατηρήσει το μομέντουμ της.

Το διπλό έχει πάρει την κάτω βόλτα, παραμένει όμως σε οριακές τιμές. Στο 2.90 το καθαρό διπλό, στο 2.05 το 2 DNB, που θα είναι και η επιλογή μας.

Σπορτ Ρεσίφε – Μπρούσκε το δεύτερο ματς, έρχεται από τη Β’ Βραζιλίας. Σταθερά καλή και σοβαρή η Σπορτ Ρεσίφε, τα τελευταία της αποτελέσματα δεν δείχνουν τη δυναμική της και δεν αντικατοπτρίζουν και την εικόνα της στο γήπεδο, η οποία ήταν πολύ καλύτερη από το 0-2-1 των τριών προηγούμενων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Είναι μια ομάδα που δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την άνοδο, θέλει να βρει άμεσα ένα καλό αποτέλεσμα, καθώς αμέσως μετά ακολουθούν δύο σπουδαία εκτός έδρας ντέρμπι με Κρουζέιρο και Βάσκο. Πάμε με έδρα, φανέλα, κίνητρο και κοντράρουμε παραδοσιακή παθητικότητα εκτός έδρας της Μπρούσκε, η οποία όταν παίζει στα βορειοανατολικά της χώρας έχει ρεκόρ 0-2-8! Ο άσος είναι λίγο κάτω από το 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντεφένσα - Βελέζ: 2 DNB (απόδοση 2.05), 21:30
  • Σπορτ Ρεσίφε – Μπρούσκε: 1 (1,97), 00:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ