TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ισπανική δυάδα

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Η Β’ Ισπανίας είναι ένα από τα λιγοστά πρωταθλήματα που έχουν φουλ δράση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αμορεμπιέτα – Σπόρτινγκ Χιχόν. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικού επιπέδου και διαφορετικών στόχων. 22η και ουραγός στη βαθμολογία η Αμορεμπιέτα, που βρίσκεται στο -4 από τη 18η θέση και τη σωτηρία, 5η η Σπόρτινγκ, εντός εξάδας πλέι οφ, για την οποία γίνεται σφαγή (από την 5η Σπόρτινγκ μέχρι τη 10η Σανταντέρ η απόσταση είναι μόλις 2 πόντοι), και ταυτόχρονα στο -4 από τη 2η θέση της αυτόματης ανόδου.

H Αμορεμπιέτα, καθώς η φυσική της έδρα δεν πληροί τις προϋποθέσεις, χρησιμοποιεί φέτος ως έδρα ένα γηπεδάκι 3.000 θέσεων που ανήκει στο προπονητικό κέντρο της Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Χιχόν, που θα έχει μαζί της 600 φίλους της, θα κερδίσει τη μάχη της εξέδρας. Ουσιαστικά δηλαδή ο παράγοντας έδρα δεν υπάρχει και το 2,30 για τη νίκη της σαφώς πιο ποιοτικής ομάδας δεν είναι καθόλου κακό.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Σανταντέρ – Ελδένσε. Στη 10η θέση της βαθμολογίας η Σανταντέρ, αλλά μόλις στο -2 από την εξάδα των πλέι οφ. Η Σανταντέρ είναι τέσσερα ματς αήττητη, έχει πολύ ενθουσιασμό και το «Σαρδινέρο», που είναι πάντα το μεγάλο της όπλο και μια από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγορίας (10-2-3), θα είναι σχεδόν γεμάτο από περίπου 20.000 φίλους της.

Από την άλλη, η Ελδένσε είναι πολύ κοντά στο να χαρακτηριστεί βαθμολογικά αδιάφορη. Ακόμη βέβαια υπολείπονται 11 αγωνιστικές για το φινάλε, όμως στη 12η θέση, στο -7 από τα πλέι οφ και στο +11 από τον υποβιβασμό, πώς αλλιώς να τη χαρακτηρίσεις;

Γύρω στο 2,00 ο άσος, και σίγουρα δεν θα προκαλούσε έκπληξη αν δινόταν και κάπως χαμηλότερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αμορεμπιέτα – Σπόρτινγκ Χιχόν: 2 (απόδοση 2,30) 15:00
  • Σανταντέρ – Ελδένσε: 1 (απόδοση 2,00) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ