TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ισχυρότερο το κίνητρο της Μπάρτσα

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι © 2024 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει τρεις μεγάλες μάχες της Κυριακής και καταλήγει σε δυνατά πονταρίσματα.

Η ψυχολογική κατάσταση των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι τόσο διαφορετική τη δεδομένη στιγμή που το σετ του clasico με τον άσο στο 1,80+ μοιάζει εκ πρώτης όψεως να αποτυπώνει την πραγματικότητα. Η μία προέρχεται από την πρόκριση επί της κατά Τσάβι “καλύτερης ομάδας του κόσμου”, η άλλη από το αποκαρδιωτικό 1-4 με την Παρί, που υπέγραψε τον επώδυνο αποκλεισμό από την τετράδα του Champions League. Δεν είναι όμως ένα όποιο κι όποια παιχνίδι, αλλά ένα ντέρμπι με τους απολύτως δικούς του κανόνες.

Ακριβώς επειδή η Μπάρτσα έχει πολύ περισσότερα πράγματα να αποδείξει, αλλά και ισχυρότερο κίνητρο νίκης, αξίζει το ρίσκο στις πιθανότητές της, όταν η διπλή ευκαιρία υπερβαίνει την τιμή του άσου. Μην ξεχνάμε ότι η Ρεάλ είχε μία λιγότερη μέρα ξεκούρασης και το ταξίδι της επιστροφής από την Αγγλία, όπου έπαιξε παράταση. Δεν αποκλείεται να βγάλει ένα άδειασμα τώρα, ιδίως από τη στιγμή που και με το Χ πετυχαίνει το στόχο της, ήτοι τελειώνει οριστικά την υπόθεση τίτλος. Επιπλέον, οι Καταλανοί έχουν χάσει και τα δύο φετινά clasico, κάπου-κάπου ο εγωισμός “κλωτσάει”.

Στην ίδια περίπου λογική η κόντρα του άσου στο ντερμπάκι της Παρί με τη Λιόν, η οποία έχοντας “ξεζουμίσει” την έννοια ρέντα κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο β’ γύρο. Η Λιόν έχει 8-1-1 στα 10 τελευταία ματς πρωταθλήματος και προέρχεται από το απίθανο 4-3 κόντρα στην Μπρεστ, με ανατροπή από 1-3 και νικητήριο γκολ στο 107’.

Σημειωτέον, η Μπρεστ είχε μία ήττα στα 17 προηγούμενα παιχνίδια της, κάτι που δείχνει πόσο αβαντάρουν τα… άστρα αυτή την εποχή τους Λιονέ. Η Παρί είναι αρκετά πιθανό να μην έχει την απαιτούμενη συγκέντρωση μετά το θρίαμβο στη Βαρκελώνη, στερούμενη και κινήτρου στο πρωτάθλημα. Τη Λιόν θα τη ξαναβρεί στον τελικό Κυπέλλου και μπορεί να σκέφτεται ότι θα παίξει εκεί τα ρέστα της. Σε κάθε περίπτωση ο άσος του 1,45 προσφέρεται για κόντρα και αυτό θα γίνει με χάντικαπ +1,5 στο διπλό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Θα κατακτήσει ή όχι αήττητη την Bundesliga η Λεβερκούζεν; Δεν είναι τόσο απλό, δεδομένου ότι παίζει back to back τώρα με Ντόρμουντ και Στουτγάρδη, ενώ θα πρέπει να κάνει και κάποια συντήρηση, ενόψει των αγώνων με τη Ρόμα για τα ημιτελικά του Europa League. Η Ντόρτμουντ “καίγεται” για βαθμούς και έχει την ψυχολογία στο ζενίθ μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Ατλέτικο. Η Μπάγερ έχει να διαχειριστεί και την κούραση από την απολύτως απαιτητική ρεβάνς με τη Γουέστ Χαμ, έχοντας δύο λιγότερες μέρες ξεκούρασης. Ακόμα κι έτσι πάντως το χέρι δεν πάει στο 2,50 του άσου. Σαφώς πιο εύκολα στο 1,80 του combo 1X & over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν: 1Χ & Over 1,5 (απόδοση 1.80), 18:30
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν: 2 +1,5 AH (απόδοση 1.72), 22:00
  • Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: Χ2 (απόδοση 1.90), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ