TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ημέρα για βαριά χαρτιά

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με την Σίτι κόντρα στην Γουλβς | 22 Ιανουαρίου 2023
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με την Σίτι κόντρα στην Γουλβς | 22 Ιανουαρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Κυριακή για βαριά χαρτιά βλέπει σήμερα το Total Betting του Match Money. Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία και Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία.

Μαγιόρκα – Ρεάλ (15:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Στη La Liga η διαφορά της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ είναι στους 5 βαθμούς. Και το πρόγραμμα, τις έχει και τις δύο να παίζουν σήμερα. Στις τρεις το μεσημέρι η Ρεάλ στη Μαγιόρκα, στις δέκα το βράδυ η Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη.

Εμφανέστατο δηλαδή ότι η Ρεάλ "πρέπει" να περάσει από τη Μαγιόρκα, και βλέπει μπας και γίνει τίποτα στη Βαρκελώνη, αλλά το βασικό είναι ότι η ίδια πρέπει να νικήσει. Ειδικά μάλιστα όταν το σημερινό είναι το τελευταίο ματς της Ρεάλ πριν αναχωρήσει για τα παιχνίδια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων στο Μαρόκο.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Όπως έχει πάει η σεζόν, αυτή η αγωνιστική είναι πραγματικά κομβική (και) στην Premier League. Η Άρσεναλ την πάτησε χθες στο Γκούντισον Παρκ, έχασε 1-0 από την Έβερτον και η διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι είναι στους 5 βαθμούς.

Η φετινή Σίτι, στην Premier, δεν είναι η περσινή και η Τότεναμ τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε πολύ κακό μπελά για τον Γκουαρδιόλα, αλλά τώρα τα περιθώρια στενεύουν και σε αυτό το σημείο μιλά πλέον η ποιότητα. Η Σίτι παίζει σε δύο αγωνιστικές με την Άρσεναλ, το να περάσει από το Λονδίνο είναι δήλωση ότι πατάει γκάζι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαγιόρκα – Ρεάλ: 2 (απόδοση 1.80) 15:00
  • Τότεναμ – Μάντσεστερ Σ.: 2 (απόδοση 1.75) 18:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ