TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Συμβαίνει συχνά στις ομάδες του Πιόλι

AC Milan's manager Stefano Pioli shouts out as gives instructions from the side line during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's manager Stefano Pioli shouts out as gives instructions from the side line during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Luca Bruno) © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (05/02) και ποντάρει σε δύο άσους από την Ισπανία και την Ιταλία.

Είναι πολύ φορμαρισμένη η Σοσιεδάδ και το απέδειξε και στα δύο παιχνίδια που έδωσε μέσα σε λίγες ημέρες, πρώτα με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου για το κύπελλο και εν συνεχεία στο πρωτάθλημα με τη Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου.

Ανταγωνιστική στο πιο υψηλό επίπεδο

Οι Βάσκοι έπαιξαν από το 40ο λεπτό με παίκτη λιγότερο στο Καμπ Νου κι όμως λύγισαν πολύ δύσκολα. Έχασαν μόλις με 1-0 και είχαν ευκαιρίες για να πάνε το παιχνίδι στην παράταση.

Την περασμένη Κυριακή, η Σοσιεδάδ κράτησε στο 0-0 τη Ρεάλ, που καιγόταν για τη νίκη και έδειξε ξανά τις δυνατότητες της. Είναι ξεκάθαρο, πως μετά τους δύο διεκδικητές για τον τίτλο είναι η καλύτερη ομάδα. Δεν πρόκειται λοιπόν, να αφήσει να πάει χαμένη η μεγάλη ευκαιρία που της δίνεται φέτος, να εξασφαλίσει εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Champions League.

Απόψε, η Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), που μακριά από το γήπεδο της, μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες χωρίς να έχει πετύχει γκολ. Αντίθετα, η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ μετρούσε επτά σερί νίκες σε κύπελλο και πρωτάθλημα, πριν παίξει με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Ο άσος στο 1.45 στο μέσο όρο των εταιριών.

Το ακραίο ντεφορμάρισμα της Μίλαν

Είναι απίστευτο το ντεφορμάρισμα της Μιλαν. Το κακό ξεκίνησε στο παιχνίδι με τη Ρόμα, όταν από το 2-0 στο 87ο λεπτό ισοφαρίστηκε σε 2-2 και συνεχίστηκε με τον εντός έδρας αποκλεισμό στο κύπελλο, στην παράταση από την Τορίνο, παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 70ο λεπτό. Ακολούθησε το 2-2 στο Λέτσε. Η ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ με 3-0 από την Ίντερ και δύο απίστευτοι διασυρμοί, 4-0 στην έδρα της Λάτσιο και εντός έδρας 5-2 από τη Σασουόλο! Μοιάζει λες και έχουν βγάλει την πρίζα από την ομάδα του Πιόλι.

Η αλήθεια είναι, πως στην καριέρα του Πιόλι, είναι κάτι που έχει συμβεί αρκετές φορές. Του συμβαίνει συχνά μετά από εξαιρετικές χρονιές, να έρχεται η καταστροφή: Σημαντικά αρνητικά σερί, που στο τέλος φέρνουν και την απόλυση του. Στις περισσότερες δουλειές του υπήρχε επιτυχημένο διάστημα, όμως η απόλυση έρχονταν μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Η Ίντερ είναι πολύ σοβαρή και στα μεγάλα παιχνίδια (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Έχει πετύχει σημαντικές νίκες σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και κύπελλο. Πιο πρόσφατη, η μεσοβδόμαδη επικράτηση με 1-0 επί της Αταλάντα, που έφερε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο άσος σε απόδοση 2.00 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σοσιεδάδ - Βαγιαδολίδ: 1 (απόδοση 1.45), 19:30
  • Ίντερ - Μίλαν: 1 (απόδοση 2.00), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ