TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η στιγμή της Παρί

Ο  Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί πριν από ματς Champions League απέναντι στην Νιούκαστλ | 4 Οκτωβρίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί πριν από ματς Champions League απέναντι στην Νιούκαστλ | 4 Οκτωβρίου 2023 @2023 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Το γκρουπ του θανάτου, με Ντόρτμουντ, Μίλαν, Παρί και Νιούκαστλ, είναι φυσικά το χάιλαϊτ στο σημερινό πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Championship.

Η Ντόρτμουντ, παρότι θεωρούνταν τέταρτο φαβορί όταν έγινε η κλήρωση, είναι αυτή που έκανε την έκπληξη και είναι η μόνη που, με 10 βαθμούς, έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση. Και σήμερα, φιλοξενώντας την Παρί, διεκδικεί και την πρωτιά, για την οποία θέλει απλώς να μην ηττηθεί.

Η Παρί, με 7 βαθμούς, είναι στην αμέσως καλύτερη θέση, καθώς, πρώτον, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο Europa και, κυρίως, κρατά την τύχη της στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση στο Champions League: με νίκη στο Ντόρτμουντ προκρίνεται ανεξάρτητα τι θα γίνει στο Νιούκαστλ – Μίλαν και μάλιστα ως πρώτη, ενώ μπορεί να προκριθεί και με Χ, ως δεύτερη, αν όμως ταυτόχρονα η Νιούκαστλ δεν κερδίσει τη Μίλαν.

Το ματς στο Νιούκαστλ είναι πραγματική σφαγή, αλλά τόσο η Νιούκαστλ όσο και η Μίλαν, που είναι ισόβαθμες στους 5 πόντους, δεν ορίζουν τις τύχες τους και εξαρτώνται και από το αποτέλεσμα του Ντόρτμουντ – Παρί. H Νιούκαστλ συνεχίζει στο Champions League με δικιά της νίκη και αν δεν νικήσει η Παρί, ενώ στο Europa League βγαίνει απλώς αν δεν χάσει. Κι όσο για τη Μίλαν, βρίσκεται ελαφρώς σε χειρότερη θέση: για το Champions League θέλει δικιά της νίκη και ήττα της Παρί, για το Europa League να νικήσει τη Νιούκαστλ.

Συνοψίζοντας δηλαδή την κατάσταση, το κομβικό αποτέλεσμα για την οικονομία του ομίλου είναι αυτό στο Ντόρτμουντ: Αν η Παρί νικήσει, αυτόματα προκρίνεται μαζί με την Ντόρτμουντ, καθιστώντας το Νιούκαστλ – Μίλαν τελικό για την 3η θέση του Europa (με το Χ να βολεύει τη Νιούκαστλ).

Προγνωστικά στοιχήματος

H φετινή Παρί είναι δεδομένο πως έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Σε αυτό το σημείο πάντως όπου φτάσαμε, η λογική λέει ότι η προσωπικότητα του Εμπαμπέ και των άλλων αστέρων της θα βγει μπροστά και θα σώσει την παρτίδα. Είναι σημαντικό για την Παρί ότι εξαρτάται μόνο από τον εαυτό της και η Ντόρτμουντ, όσο κι αν προφανώς η πρώτη θέση έχει πλεονέκτημα έναντι της δεύτερης, έχει σαφώς πιο αδύναμο κίνητρο, έχοντας ήδη προκριθεί. Και ως ομάδες βέβαια δεν τίθεται θέμα ότι το ταβάνι της Παρί είναι πολύ υψηλότερο από αυτό της Ντόρτμουντ, που, σε έναν βαθμό τουλάχιστον, μάλλον συγκυριακά βρέθηκε σε θέση ισχύος στον όμιλο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Παρί: 2 (απόδοση 1.92), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ