TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η Λίβερπουλ, η Λάτσιο και ο... βραχνάς

Οι παίκτες της Λάτσιο πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Σαλερνιτάνα για τη Serie A 2022-2023 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022
Οι παίκτες της Λάτσιο πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Σαλερνιτάνα για τη Serie A 2022-2023 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 © 2022/GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Πολυπολιτισμικό και σήμερα το στοιχηματικό πρόγραμμα, πολυπολιτισμικές και οι επιλογές του Match Money.

Μπράιτον – Λίβερπουλ (15:30 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Η Μπράιτον φέτος έχει αποδειχθεί κακό σπυρί για τη Λίβερπουλ, 3-3 στο Άνφιλντ στο ξεκίνημα της σεζόν και 3-0 πριν από δυο βδομάδες στο Άμεξ Στέιντιουμ. Η Μπράιτον συνολικά κάνει πολύ καλή σεζόν, όμως αυτή την περίοδο οι "γλάροι" φαίνεται να βρίσκονται σε παράξενη φάση. Ο Τροσάρ είναι ήδη παρελθόν, ο Καϊσέδο απαιτεί με κάθε τρόπο να πάρει και αυτός μεταγραφή και να τον ακολουθήσει στην Άρσεναλ, γενικά η Μπράιτον φαίνεται να περνά τη φάση των "μικρών" ομάδων που πληρώνουν το τίμημα της επιτυχίας τους.

Από την άλλη, η κατάσταση στη Λίβερπουλ παραμένει από την αρχή της σεζόν κάπως μίζερη και… δυσκοίλια. Αλλά η στιγμή μάλλον είναι καλή για να ψάξει μια πρόκριση ψυχολογίας και το 2.50+ του διπλού εμφανώς καλή απόδοση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στρασβούργο – Τουλούζ (16:00 Live από το SPORT24). Το Στρασβούργο παραμένει η μοναδική ομάδα στη Γαλλία που ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει εντός έδρας νίκη: 0-6-4 το ρεκόρ του! Σε αυτές τις περιπτώσεις, στο στοίχημα υπάρχουν δύο οπτικές, και οι δύο έχουν τη λογική τους. Από τη μία να κυνηγήσεις αυτή την πρώτη νίκη, από την άλλη όμως, πού να μπλέκεις τώρα με τα… κουτσά άλογα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλλον αξίζει τον κόπο να την κυνηγήσουμε. Το Στρασβούργο άλλαξε πρόσφατα προπονητή και με υπηρεσιακό στον πάγκο έχει δύο θετικά αποτελέσματα, 2-2 με τη Λανς εντός και διπλό 2-1 στη Λιόν. Αντιμετωπίζει τώρα μια Τουλούζ που ναι μεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν παύει να είναι ομάδα του κάτω μισού της κατάταξης και εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-1-6. Κι ακριβώς επειδή το Στρασβούργο έχει αυτόν τον βραχνά του 0-6-4, ο άσος είναι σε καλή απόδοση, στο 2.40.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Ιταλίας στο Matchmoney.com.gr

Λάτσιο – Φιορεντίνα (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η Λάτσιο έρχεται από την ίσως καλύτερη φετινή της εμφάνιση, διαλύοντας τη Μίλαν με 4-0. Δύο πλέον οι σερί νίκες της Λάτσιο, που, σε συνδυασμό με την τιμωρία της Γιουβέντους, βλέπει απόλυτα ρεαλιστικό τον στόχο του Champions League.

Από την άλλη, η Φιορεντίνα παραμένει μόνιμα κολλημένη στη μετριότητα και προέρχεται από δύο απογοητευτικές εμφανίσεις: 2-0 από τη Ρόμα και 0-1 από την Τορίνο. Στο ματς του πρώτου γύρου η Λάτσιο είχε περάσει με 4-0 από τη Φλωρεντία, μετράει τέσσερις σερί νίκες στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της Φιορεντίνα και ο άσος είναι σε τιμές άνω του 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον – Λίβερπουλ: 2 (απόδοση 2.55) 15:00
  • Στρασβούργο – Τουλούζ: 1 (απόδοση 2.40) 16:00
  • Λάτσιο – Φιορεντίνα: 1 (απόδοση 2.10) 19:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ