TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Γκραντ, Τζέιμς, πόντοι και ασίστ, Bet Builder στο 10.30

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Γκραντ, Τζέιμς, πόντοι και ασίστ, Bet Builder στο 10.30
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση της κρίσιμης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μονακό για την 21η αγωνιστική της EuroLeague.

Φουλ επιθετικές ομάδες ανεβάζουν το line

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤOR υποδέχεται την Μονακό σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για τη συνέχεια της Euroleague. Οι Πράσινοι με ρεκόρ 12-8 και με όπλο το 91-90 επί της Μονακό στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, αν επικρατήσουν και σήμερα της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς θα την αφήσουν δύο νίκες πίσω και στην ουσία τρεις, αφού θα έχουν και την πιθανή ισοβαθμία. Παιχνίδι στο οποίο θα μιλήσει και πάλι το ταλέντο των παικτών, οι δύο ομάδες είναι φύσει επιθετικές και μπορούν να ανεβάσουν την παραγωγικότητά τους.

Ο Παναθηναϊκός σκοράρει 81,7 πόντους κατά μέσο όρο στις 20 πρώτες αγωνιστικές ενώ κατά τι μικρότερη είναι η συγκομιδή της Μονακό, που σημειώνει 81,5 πόντους ανά ματς. Θα πάρουμε το όριο των 161,5 πόντων, το Over πληρώνει 1,90.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

Στην ίδια λογική ο Γκραντ

Για τον Τζέριαν Γκραντ τα λέγαμε και στη στήλη της Τρίτης για το ματς με την Αναντολού Εφές, ο Αμερικανός γκαρντ δικαίωσε την επιλογή να δώσει τουλάχιστον 5 ασίστ στο ματς. Έδωσε ακριβώς 5, μένοντας στο παρκέ για 36 λεπτά, κόντρα στη Μονακό θα έχει εξίσου αυξημένο χρόνο συμμετοχής, αφού ο Λούκα Βιλντόσα εξακολουθεί τραυματίας. Με Μπασκόνια, Βαλένθια και Εφές ο Γκραντ ξεπέρασε το όριο των 4,5 ασίστ. Αν το πετύχει και με τη Μονακό, οι Over 4,5 ασίστ του Γκραντ πληρώνουν 2.50.

Τοπ δημιουργός ο Τζέιμς

Οι επιθετικές αρετές του Μάικ Τζέιμς είναι γνωστές και δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική, λέγοντας πως είναι ο τοπ σκόρερ της EuroLeague φέτος, με μέσο όρο ακριβώς 20 πόντων. Ο 33χρονος Αμερικανός ωστόσο είναι και τοπ δημιουργός, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια αξιοποιεί με τρομερή πιστότητα τους συμπαίκτες του. Έδωσε ακριβώς από 7 ασίστ στα ματς με Μακάμπι, Ολυμπιακό και Μπασκόνια, ενώ ο μέσος όρος του στη φετινή διοργάνωση είναι 5,2. Θα πάρουμε το εφικτό line των 5,5 ασίστ, που πληρώνουν 2.10.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο σύνολο λοιπόν: Το Bet Builder με Over 4,5 ασίστ του Γκραντ και Over 5,5 ασίστ του Τζέιμς και Over 161,5 πόντων συνολικά στο ματς, πληρώνει το ελκυστικό 10.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός AKTOR – Μονακό: Γκραντ Over 4,5 ασίστ & Τζέιμς Over 5,5 ασίστ & Over 161,5 πόντοι αγώνα (απόδοση 10.20), 21:15

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ