TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Γκολ και κόρνερ στο Κύπελλο, Bet Builder στο 3.75 και το 4.00

Ο Φώτης Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Φώτης Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Καυτά ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας betsson, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης, έχουν αξία δύο Bet Builder βασισμένα στα γκολ και τα κόρνερ.

ΑΕΚ – Άρης: Πρώτο ματς Κυπέλλου στην OPAP Arena, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη και οι δύο ομάδες προέρχονται από πολύ σπουδαία αποτελέσματα στα κυριακάτικα ντέρμπι. Η ΑΕΚ πέρασε από το «Καραϊσκάκης» με το πολυσυζητημένο 2-1 επί του Ολυμπιακού, ο Άρης πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ, επικρατώντας δίκαια με 2-1.

Η Ένωση έχει πάρει γενικά τον αέρα του Άρη, μετρά έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στο φετινό 1-0 του πρωταθλήματος πάντως δυσκολεύτηκε αρκετά. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε ηττηθεί στις λεπτομέρειες και δημιούργησε ευκαιρίες για να βρει γκολ, πιθανώς να το κάνει τώρα στο κύπελλο. Με την ΑΕΚ να μην εμπνέει εμπιστοσύνη ανασταλτικά, έχοντας δεχτεί γκολ σε 10/17 ματς στο πρωτάθλημα.

Στο κομμάτι των κόρνερ, η ΑΕΚ είναι με διαφορά αυτή που κερδίζει τα περισσότερα στη SuperLeague, παίρνει 6,76 ανά παιχνίδι, ο αριθμός αυτός μεγαλώνει στα εντός έδρας ματς, στο 7,4. Από την πλευρά του ο Άρης παίρνει σε εκτός έδρας αγώνες σχεδόν 2,6 κόρνερ, οπότε μπορούμε να αναζητήσουμε ένα εφικτό όριο στο Over 8,5.

Bet Builder με το G/G και το Over 8,5 κόρνερ σε απόδοση 4.00.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αιώνιο ντέρμπι, κοινή συνισταμένη τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο Παναθηναϊκός στα δύο ματς με τον Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία έκανε αρκετά πειράματα πίσω, λόγω και των απουσιών στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να μην εμπνέει εμπιστοσύνη στα ανασταλτικά καθήκοντα. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 2-0 παραχώρησε ευκαιρίες, με τον Παναιτωλικό στο 2-1 λίγο έλειψε να πάθει κάζο στις καθυστερήσεις και απειλήθηκε με την ισοφάριση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Για τον Ολυμπιακό οι αμυντικές αδυναμίες τον ακολουθούν από το ξεκίνημα της χρονιάς, στο 2-1 από την ΑΕΚ δέχτηκε τα δύο γκολ μετά από στατικές φάσεις, δεν μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Τα προβλήματα στα μετόπισθεν των δύο ομάδων μας οδηγούν στο ποντάρισμα να σκοράρουν αμφότερες στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Στην στατιστική κατηγορία των κόρνερ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν ακριβώς τον ίδιο μέσο όρο. Κερδίζουν 5,4 ανά παιχνίδι, με τους Πράσινους να έχουν 5,25 στα ματς της Λεωφόρου και τους Ερυθρόλευκους να κερδίζουν 5,5 στους αγώνες μακριά από το «Καραϊσκάκης». Εφικτό και εδώ το όριο των 8,5 κόρνερ στον πρώτο αγώνα για το κύπελλο.

Το Bet Builder του G/G με το Over 8,5 Κόρνερ τιμάται στο 3.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ – Άρης: G/G & Over 8,5 κόρνερ (απόδοση 4.00), 14:45
  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: G/G & Over 8,5 κόρνερ (απόδοση 3.75), 21:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ