TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Γερμανικό κίνητρο που πληρώνει σε απόδοση 4.00

Ο Ρόμπιν Γκόζενς πανηγυρίζει το γκολ του με την Ουνιόν απέναντι στην Μπράγκα | 29 Νοεμβρίου 2023
Ο Ρόμπιν Γκόζενς πανηγυρίζει το γκολ του με την Ουνιόν απέναντι στην Μπράγκα | 29 Νοεμβρίου 2023 @2023 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και τα κουκιά είναι μετρημένα για όλες τις ομάδες, το τι θέλει και τι κυνηγά η καθεμία.

Μάντσεστερ Γ. – Μπάγερν: Για τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν υπάρχουν πια λόγια να πεις. Ακόμη κι αν, έστω σπάνια, έχει κάποια αναλαμπή, έρχεται ένα 0-3 από την Μπόρνμουθ μέσα στο Ολντ Τράφορντ που τελειώνει όποια δικαιολογία. Κι όσο για την Ευρώπη, ακόμη χειρότερα τα πράγματα: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταφέρει σε όμιλο με Μπάγερν, Γαλατά και Κοπεγχάγη να είναι 4η και να κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός και από το Europa League!

Η Γιουνάιτεντ, για να προκριθεί στο Champions League, χρειάζεται απαραίτητα δικιά της νίκη και ταυτόχρονα ο «τελικός» Κοπεγχάγη – Γαλατά να λήξει Χ. Ενώ για το Europa βγαίνει και με Χ, αρκεί όμως και εδώ να χάσει η Κοπεγχάγη, γιατί υστερεί στην ισοβαθμία με τους Τούρκους.

Η Μπάγερν είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αφού έχει πάρει εύκολα πρόκριση και πρωτιά, αλλά η λέξη αδιάφορη δεν χτυπάει καλά όταν μιλάμε για Γερμανούς απέναντι σε Άγγλους. Η Μπάγερν επιπλέον έρχεται και από το σοκαριστικό 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και θέλει έτσι κι αλλιώς αντίδραση, ενώ ο Κέιν επιστρέφει στην Αγγλία και σε ένα γήπεδο όπου έχει σκοράρει 4 γκολ και έχει φτιάξει άλλα 2 στις τελευταίες του πέντε εμφανίσεις εκεί. Στο 2,30 το διπλό, ίσως ξενίζει λίγο καθώς βαθμολογικά μιλάμε για μια Μπάγερν που δεν έχει να παίξει για τίποτα, αλλά η γενικότερη εικόνα το δικαιολογεί απόλυτα.

Ουνιόν – Ρεάλ: Όπως η Μπάγερν, έτσι και η Ρεάλ έχει καθαρίσει την πρόκριση και την πρωτιά και πάει βαθμολογικά αδιάφορη στο Βερολίνο. Εδώ όμως η ανάγνωση είναι διαφορετική και θα πάμε με την ομάδα που έχει το κίνητρο, την Ουνιόν. Η Ρεάλ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών από την αρχή της σεζόν, ο Αντσελότι είναι πολύ λογικό να κάνει αρκετές αλλαγές στην εντεκάδα του και οι Ισπανοί, ως ψυχοσύνθεση, δεν θα είναι η πρώτη φορά που σε τέτοια παιχνίδια εμφανίζονται χαλαροί.

Η Ουνιόν, γενικά, είναι μάλλον αδικημένη από τη συγκομιδή της στον όμιλο, καθώς η προσπάθεια και η ενέργεια που έβγαλε στα περισσότερα ματς δικαιούνταν κάτι καλύτερο, αλλά ακόμη κι έτσι παραμένει ζωντανή στη μάχη της 3ης θέσης και του Europa League. Και αυτό που θέλει είναι δικιά της νίκη και ταυτόχρονα να χάσει η Μπράγκα στην Ιταλία από τη Νάπολι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Για την πρωτάρα σε Champions League Ουνιόν το παιχνίδι με τη Ρεάλ, έτσι κι αλλιώς, ακόμη κι αν δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, θα ήταν σημαντικό και ιστορικό και οι Γερμανοί, μετά την πρόσφατη αλλαγή προπονητή, δείχνουν έτσι κι αλλιώς σημάδια ζωής και προέρχονται από την καλύτερή τους εμφάνιση εδώ και πολύ καιρό, το 3-1 επί της Γκλάντμπαχ. Και στο κάτω κάτω, δεν συναντάμε και τόσο συχνά ομάδα που έχει κίνητρο απέναντι σε τελείως αδιάφορη στο 4,00…

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γ. – Μπάγερν: 2 (απόδοση 2,30) 22:00
  • Ουνιόν – Ρεάλ: 1 (απόδοση 4,00) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ