TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Φινάλε με Bet Builder στο 5.00

EUROLEAGUE 2023 - 2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023 - 2024 / - ( / EUROKINISSI) ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Προμηθέα, για το φινάλε της κανονικής περιόδου στη Stoiximan Basket League.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να κλείσει με νίκη την κανονική περίοδο της Stoiximan Basket League και να διατηρήσει το +1 από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να έχει το πλεονέκτημα για τον ενδιάμεσο γύρο και κατ’ επέκτασιν για τα playoffs της διοργάνωσης. Και στην προσπάθεια αυτή θα έχει αρωγό τον Ντίνο Μήτογλου, ο πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού είναι από τους ηγέτες στη φετινή πορεία των Πρασίνων, στη Stoiximan Basket League μετρά 11,1 πόντους κατά μέσο όρο. Θα ανεβάσουμε το ρίσκο του πονταρίσματός μας και θα ψάξουμε τους 15 πόντους τουλάχιστον του διεθνούς φόργουορντ.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Από την πλευρά του Προμηθέα εγγύηση στο σκοράρισμα αποτελεί φέτος ο Χάντερ Χέιλ. Ο 26χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ αποδείχθηκε λίρα εκατό για την ομάδα της Πάτρας και οδηγεί την ομάδα στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας 17,8 πόντους ανά παιχνίδι. Στα τελευταία τρία ματς, με Άρη, ΑΕΚ και Κολοσσό ξεπέρασε τους 15 πόντους σημειώνοντας συγκεκριμένα 16, 21 και 15 αντίστοιχα. Αυτό θα ψάξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, να σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός AKTOR – Προμηθέας: Μήτογλου 15+ πόντοι & Χέιλ Over 15+ πόντοι (απόδοση 5.00), 20:15

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ