TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ευρωπαϊκή δυάδα στο 7.13

Ο άσος της Παρτιζάν Ρικάρντο Γκόμες
Ο άσος της Παρτιζάν Ρικάρντο Γκόμες

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και παίζει μπάλα με δύο αγώνες από το Europa League και το Europa Conference League.

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρώτο σκέλος του 3ου προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με εφτά ζευγάρια Europa League και 28 Conference League. Από όλα αυτά, το Total Betting θα το απασχολήσουν το ΑΕΚ Λάρνακας – Παρτιζάν (19:00 Live από το SPORT24) για το Europa League και το Σέπσι – Τζουργκάρντεν (21:00 Live από το SPORT24) για το Europa Conference League.

Προγνωστικά Στοιχήματος

H AEK Λάρνακας δεν τα κατάφερε στο Champions League και αποκλείστηκε από τη δανέζικη Μίντιλαντ. Η εικόνα της πάντως ήταν θετικότατη και στα δύο ματς με τους Δανούς και της έλειψε απλώς λίγη τύχη, χάνοντας τελικά την πρόκριση στα πέναλτι ύστερα από δύο ισοπαλίες. To κλίμα παραμένει καλό στην κυπριακή ομάδα και η πρόκληση ακόμη ζωντανή, αφού με μια πρόκριση επί των Σέρβων της Παρτιζάν εξασφαλίζει μίνιμουμ την παρουσία της στους ομίλους του Conference League.

Η Παρτιζάν έχει φυσικά βαρύ όνομα, αλλά τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα. Έτσι κι αλλιώς η Παρτιζάν βλέπει τα τελευταία χρόνια την πλάτη του Ερυθρού Αστέρα, κι αυτό πάντα δημιουργεί τεράστια πίεση και γκρίνια, αλλά ειδικά φέτος ξεκίνησε στο πρωτάθλημα με το τελείως απογοητευτικό για τα δεδομένα του σέρβικου ποδοσφαίρου 1-2-1.

Φαβορί το διπλό στα επίπεδα του 2.30-2.40 είναι η εκτίμηση των εταιρειών, αλλά μάλλον τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Στην ΑΕΚ Λάρνακας υπάρχει πίστη, στην Παρτιζάν, αντίθετα, είναι σαφές ότι κάτι δεν πάει καλά και ο τεχνικός της, ο Ίλια Στόλιτσα, δεν αισθάνεται καθόλου άνετα στη θέση του.

Προγνωστικά Conference League

Στο Σέπσι – Τζουργκάρντεν το διπλό είναι επίσης φαβορί γύρω στο 2.30, αλλά εδώ η εκτίμηση των εταιρειών έχει σαφώς μεγαλύτερη βάση. Η Τζουργκάρντεν κάνει εντυπωσιακή σεζόν στη Σουηδία, όπου οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, και αυτή την περίοδο είναι φουλ φορμαρισμένη. Οχτώ σερί νίκες μετρούν οι Σουηδοί, έξι στο πρωτάθλημα, όπου είχαν ρεπό το Σαββατοκύριακο, και άλλες δύο στην Ευρώπη, όπου στον προηγούμενο γύρο καθάρισαν εύκολα την κροατική Ριέκα.

Η ρουμάνικη Σέπσι, από την άλλη, δεν είναι ομάδα που τρομάζει. Μόλις πέρυσι ήταν η παρθενική της ευρωπαϊκή συμμετοχή, φέτος απέκλεισε στα πέναλτι την (προβληματική) Ολίμπια Λουμπλιάνας, ενώ στο πρωτάθλημά της δεν βγάζει ακριβώς μάτια (1-2-0).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ Λάρνακας – Παρτιζάν: 1 (απόδοση 3.10) 19:00
  • Σέπσι – Τζουργκάρντεν: 2 (απόδοση 2.35) 21:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ