TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα Bet Builder και δύο άσοι

Ο Ναμπί Κεϊτά με τον Μάρκος Αλόνσο στον τελικό του Λιγκ Καπ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι
Ο Ναμπί Κεϊτά με τον Μάρκος Αλόνσο στον τελικό του Λιγκ Καπ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι © 2022 ALASTAIR GRANT/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money παίζει μπάλα στο στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου με τον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, την Bundesliga και τη Ligue 1.

Ιδιαίτερο Σάββατο το σημερινό. Με τελικό FA Cup στην Αγγλία, τελευταία αγωνιστική στην Bundesliga και προτελευταία στη γαλλική Ligue 1. Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα και ξεδιαλύνει την κατάσταση για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Γερμανία Προγνωστικά

Στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga προκύπτει μια καλή περίπτωση άσου στο Στουτγάρδη – Κολωνία (16:30 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η Στουτγάρδη βρίσκεται σε δύσκολη θέση και θέλει δικιά της νίκη και ήττα της Χέρτα (στο Ντόρτμουντ) για να αποφύγει τα μπαράζ υποβιβασμού, ενώ η Κολωνία έχει εξασφαλίσει το Conference League και με δικιά της νίκη και παράλληλα ήττα της Ουνιόν (εντός με την αδιάφορη Μπόχουμ) προβιβάζεται στο Europa.

Είναι ξεκάθαρο δηλαδή, το κίνητρο της Στουτγάρδης είναι πολύ πιο ισχυρό από αυτό της Κολωνίας, που έτσι κι αλλιώς είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το Conference (τα τελευταία είκοσι χρόνια η Κολωνία έχει βγει μόνο μια φορά στην Ευρώπη, το 2017-18) και οι οπαδοί της πανηγύρισαν έξαλλα την περασμένη εβδομάδα την εξασφάλιση του εισιτήριου παρά την ήττα από τη Βόλφσμπουργκ. Επιπλέον, στην πορεία των ματς, είναι πιο λογικό τα νέα να είναι καλά για τη Στουτγάρδη παρά για την Κολωνία, που αν ακούσει ότι η Ουνιόν νικά γίνεται αμέσως επίσημα αδιάφορη. Στο 2.22 ο άσος στη Stoiximan.

Προγνωστικά Γαλλία

Στην προτελευταία αγωνιστική της Γαλλίας ξεχωρίζει ο άσος της Νις με τη Λιλ, στο 1.70 στη Stoiximan. Η Νις έχασε την περασμένη εβδομάδα από τη Ναντ 1-0 στον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας και φάνηκε να κινδυνεύει να τα χάσει όλα, αφού και στο πρωτάθλημα είχε οπισθοχωρήσει στη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Αντέδρασε όμως και έβγαλε χαρακτήρα την Τετάρτη, νικώντας με 4-2 τη Σεντ Ετιέν, σε ματς που βρέθηκε να χάνει 0-2 στο ημίχρονο. Και τώρα, παίζοντας τις δύο τελευταίες αγωνιστικές με δύο αδιάφορες ομάδες (Λιλ και Ρεμς), ξέρει ότι με δύο νίκες εξασφαλίζει το Europa League και ελπίζει και για την τριάδα και το Champions League (-2 από τη Μονακό). Η Λιλ πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα (με προπονητή τον νυν προπονητή της Νις, τον Γκαλτιέ), αλλά φέτος τίποτα δεν της πάει καλά, είναι στην 11η θέση, έχει πρόσφατο ρεκόρ 1-2-4 και όλοι περιμένουν το καλοκαίρι που θα γίνει γενική εκκαθάριση (22:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Προγνωστικά Αγγλία

Στον τελικό του FA Cup είναι τέτοια η φύση του θεσμού που… δεν χωράνε προγνωστικά. Και ειδικά σε ένα λαμπερό ζευγάρι όπως το Τσέλσι – Λίβερπουλ (18:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Λίβερπουλ φυσικά είναι καλύτερη ομάδα φέτος και το λογικό φαβορί, όμως αυτό το δείχνουν και οι αποδόσεις (3.69-3.69-2.18 στη Stoiximan με 0% γκανιότα). Χαμηλό το 2.18 για έναν τελικό FA Cup και σε μια ιδιαίτερη γερμανική κόντρα Τούχελ – Κλοπ, αλλά ταυτόχρονα φυσικά και δεν είναι εύκολο να κοντράρεις αυτή τη Λίβερπουλ. Οπότε ή απλά το βλέπεις και το ευχαριστιέσαι χωρίς άγχος ή φτιάχνεις κάποιο στοίχημα σε λογική fun bet για την τηλεθέαση.

Μια τέτοια σκέψη είναι το Χ & Under 2,5, που δίνει 4.55 στο Bet Builder της Stoiximan. Τρεις φορές έχουν παίξει φέτος η Τσέλσι του Τούχελ και η Λίβερπουλ του Κλοπ και έμειναν και τις τρεις στο X. 1-1 στο Άνφιλντ και 2-2 στο Στάμφορντ Μπριτζ για την Premier League και 0-0 στον τελικό του League Cup, στον οποίο συναντήθηκαν ξανά στο Wembley πριν από μόλις δυόμισι μήνες, στις 27 Φεβρουαρίου (11-10 η Λίβερπουλ στα πέναλτι).

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη – Κολωνία: 1 (απόδοση 2.22 - Stoiximan) 16:30
  • Τσέλσι – Λίβερπουλ: Χ & Under 2,5 (απόδοση 4.55 - Stoiximan) 18:45
  • Νις – Λιλ: 1 (απόδοση 1.70 - Stoiximan) 22:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ