TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Έχει υπερβεί το ταβάνι της η Μπάγερν

Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν, σε ματς Champions League κόντρα στην Άρσεναλ
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν, σε ματς Champions League κόντρα στην Άρσεναλ @2024 CHRISTIAN BRUNA/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές.

Το Champions League έχει τους δικούς του κανόνες, αλλά δεν γίνεται και να διαγράψουμε όσα έχουν συμβεί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η φετινή Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε άνετα τη La Liga, έχοντας αυτή τη στιγμή διαφορά 13 βαθμών από τη δεύτερη θέση, ενώ έχει μία και μοναδική ήττα σε 49 παιχνίδια στη σεζόν, αυτήν από την Ατλέτικο. Βρήκε τον τρόπο (έστω αποκρουστικό) να αποκλείσει την υπέρτερη Μάντσεστερ Σίτι και φυσικά εδώ που έχει φτάσει αρκεί το brand Ρεάλ για να λογίζεται ως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Σε πλήρη αντίθεση, η Μπάγερν πραγματοποίησε τη χειρότερη σεζόν των τελευταίων 15 χρόνων εντός συνόρων. Με επτά ήττες είναι στο -15 από τη Λεβερκούζεν, ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκε από τη Γ’ κατηγορίας Ζααρμπρίκεν. Το φετινό επίπεδο των δύο ομάδων διαφέρει αρκετά, έστω και αν οι Βαυαροί έχουν τον τρόπο να μειώνουν την ψαλίδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως φάνηκε και στο ματς του Μονάχου. Έχουμε την αίσθηση ότι η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει υπερβεί το ταβάνι της φέτος στην Ευρώπη, καθώς και ότι ο άσος θα μπορούσε να παίζει και χαμηλότερα του 1,95.

Στο ζευγάρι της Μπριζ με τη Φιορεντίνα, από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού σε περίπτωση που ολοκληρώσει τη δουλειά απέναντι στην Άστον Βίλα, οι μπουκ υποτιμούν τους Βέλγους. Η πρόκριση τους παίζει έως και στο 3,75, όταν στο πρώτο ματς ηττήθηκαν με γκολ στο 91’, παίζοντας από το 61’ με 10 παίκτες. Αυτό είναι το μοναδικό από τα εννιά τελευταία ματς που δεν πήρε τη νίκη η Μπριζ, η οποία εντός έδρας μετράει έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με τέρματα 17-2.

Προγνωστικά στοιχήματος

Παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό η ομάδα του Νίκι Χάγεν στο γήπεδό της και η Φιορεντίνα δεν είναι η ομάδα που θα προσπαθήσει να πάρει με σκοπιμότητα το ζητούμενο. Αυτό θεωρούμε ότι αυξάνει τις πιθανότητές τους να βρεθούν στον τελικό του OPAP Αρένα. Σε κάθε περίπτωση, το 3,75 για ημιτελικό που το πρώτο ματς είχε τελειώσει με ένα γκολ διαφορά, είναι το λιγότερο υπερβολή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα: Πρόκριση Μπριζ (απόδοση 3.75), 19:45
  • Ρεάλ – Μπάγερν: 1 (απόδοση 1.93), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ