TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα τριπλασιασμού

Ο άσος των ΗΠΑ, Κρίστιαν Πούλισιτς στο παιχνίδι κόντρα στην Ονδούρα σε παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ
Ο άσος των ΗΠΑ, Κρίστιαν Πούλισιτς στο παιχνίδι κόντρα στην Ονδούρα © 2022 ANDY CLAYTON-KING/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Μουντιάλ και καταλήγει σε μία δυάδα.

Μετά τη χθεσινή επίσημη έναρξη και το Κατάρ – Εκουδόρ, ουσιαστικά σήμερα ξεκινά το Μουντιάλ: Αγγλία – Ιράν, Σενεγάλη – Ολλανδία και ΗΠΑ – Ουαλία.

Στο Αγγλία – Ιράν (15:00 ΑΝΤ1+, LIVE από το SPORT24) οι εταιρείες δίνουν την Αγγλία στο 1.35 και φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει διαφωνία ότι οι Άγγλοι είναι όντως το καυτό φαβορί. Τέτοιες αποδόσεις βέβαια δεν έχουν και πολύ πρακτικό νόημα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσαμε να ανέβουμε στο 1.80 συνδυάζοντας τον άσο με το N/G. Στο τελευταίο Euro η Αγγλία δεν δέχθηκε γκολ στα πέντε πρώτα παιχνίδια της, o Σαουθγκέιτ είναι απόλυτα πραγματιστής προπονητής, πρεμιέρα είναι, οι συνθήκες είναι λίγο πολύ πρωτόγνωρες για τους Άγγλους, είναι μάλλον δύσκολο να φανταστούμε μια all-attack προσέγγιση.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Στο Σενεγάλη – Ολλανδία (18:00 ΑΝΤ1+, LIVE από το SPORT24) οι Ολλανδοί είναι καθαρό φαβορί της τάξης του 1.60. Εδώ μάλλον η αγορά υπεραντιδρά στην απώλεια του Μανέ για τη Σενεγάλη και παρότι κι εδώ δύσκολα να διαφωνήσει κανείς ότι οι Ολλανδοί είναι φαβορί, δεν είναι ματς για να μπλέξεις. Οι Αφρικανοί είναι απρόβλεπτοι και καλό θα ήταν να έχουμε μια εικόνα πρώτα, ενώ και η Ολλανδία δεν είναι χωρίς προβλήματα, με τον Ντεπάι να μην θεωρείται απόλυτα έτοιμος από τον Φαν Χάαλ για να ξεκινήσει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το ΗΠΑ – Ουαλία (21:00 ANT1 , LIVE από το SPORT24) είναι το πρώτο ντέρμπι του τουρνουά. Βάσει της λογικής, οι δυο τους αναμένεται να παλέψουν για τη 2η θέση του ομίλου πίσω από την Αγγλία και η σημερινή τους πρεμιέρα μοιάζει σαν τελικός. Οι εταιρείες δίνουν έναν ελαφρύ πρώτο λόγο στις ΗΠΑ (στο 2.35 -2.40 ο άσος) και μάλλον λογικά και δικαιολογημένα.

Οι Αμερικανοί φαίνεται ότι θα παρουσιάσουν στο Κατάρ μια φρέσκια και γεμάτη ενέργεια ομάδα που μπορεί να εξελιχθεί σε μίνι έκπληξη του τουρνουά. Και οι Ουαλοί βέβαια είναι πολύ δεμένη ομάδα και οι παίκτες της δίνουν την ψυχή τους, αλλά ποιοτικά είναι ένα κλικ πιο κάτω.

Το πρόβλημα για τους Ουαλούς σε αυτό το Μουντιάλ πιθανότατα θα αποδειχθεί η έλλειψη κεντρικών χαφ που κάνουν πραγματική διαφορά. Ο Ράμσι και ο Άλεν είναι τα δύο καλά ονόματα στα χαφ για τους Ουαλούς, όμως ο Ράμσι έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια ενώ ο Άλεν λόγω μιας βαριάς θλάσης έχει να παίξει από τον Σεπτέμβριο. Προς τον άσο λοιπόν η σκέψη μας, επειδή πάντως είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και καμιά δεν θέλει να το χάσει, θα προτιμήσουμε τον 1 DNB στο 1.67.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αγγλία – Ιράν: 1 & N/G (απόδοση 1.80) 15:00
  • ΗΠΑ – Ουαλία: 1 DNB (απόδοση 1.67) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ