ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Το 2.25 του Φόντεν και ο Ντεπάι σε ρόλο "τζόκερ"

Ο Ντεπάι πανηγυρίζει γκολ στο Ολλανδία - Τουρκία
Ο Ντεπάι πανηγυρίζει γκολ στο Ολλανδία - Τουρκία © 2021 PETER DEJONG / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Αγγλία - Ιράν και Σενεγάλη - Ολλανδία, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας στο Μουντιάλ ξεκινάει με την αναμέτρηση της Αγγλίας κόντρα στο Ιράν, για τον δεύτερο όμιλο (15:00 ΑΝΤ1+, LIVE από το SPORT24). Προφανώς, η Αγγλία είναι το απόλυτο φαβορί και ο άσος δεν ξεπερνάει το 1.35.

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η ποιοτική ανωτερότητα των Άγγλων. Αυτό που μένει να φανεί είναι πώς θα διαχειριστεί τακτικά ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ τις "ερωτήσεις" που θα του θέσει ο Κάρλος Κεϊρόζ με την αμυντική του τακτική. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι το Ιράν θα παίξει πίσω από την μπάλα με στόχο να κρατήσει το μηδέν όσο περισσότερο μπορεί, προκειμένου να αγχώσει τα “τρία λιοντάρια”.

Οι μπουκ πάντως έχουν θέσει το βασικό line στις τελικές των Αγγλων στο 16,5. Περιμένουν δηλαδή η Αγγλία να κάνει πάνω από 15 τελικές προσπάθειες. Κυριότεροι εκφραστές αυτών αναμένεται να είναι οι Κέιν, Φόντεν και Στέρλινγκ, που λογικά θα συνθέσουν την επιθετική τριπλέτα του Σαουθγκέιτ.

Ο Κέιν μαζί με τον Έρλινγκ Χάλαντ, έχει τις περισσότερες τελικές στο στόχο (28) στην Premier League φέτος. Ο Φόντεν με 14 είναι ο πέμπτος καλύτερος Αγγλος στη σχετική λίστα, πίσω από τους Τόνι, Μπαρνς, Γουότκινς και Γκόρντον, που ούτως ή άλλως δεν έχουν κληθεί στην αποστολή της Αγγλίας.

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, που έχει επτά γκολ στο πρωτάθλημα, επιχειρεί ανά ματς 2,68 τελικές και έχει 1,39 στο στόχο. Στη λογική ότι η Αγγλία αναμένεται να "πολιορκήσει" το Ιράν, μπορούμε να ζητήσουμε μία τελική στο στόχο από τον 22χρονο άσο στο 2.25.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Σενεγάλης κόντρα στην Ολλανδία (18:00 ΑΝΤ1+, LIVE από το SPORT24). Η πρωταθλήτρια Αφρικής στάθηκε άτυχη, αφού έχασε με τραυματισμό τον κορυφαίο της παίκτη, Σάντιο Μανέ και εκ των πραγμάτων, χωρίς τον άσο της Μπάγερν, οι ελπίδες της για διάκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ μειώνονται αισθητά.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Αλιού Σισέ κατέκτησε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με όπλο τη συμπαγή της άμυνα, στην οποία δεσπόζει η παρουσία του Καλίντου Κουλιμπαλί (Τσέλσι). Επίσης, η Σενεγάλη έχει τον καλύτερο τερματοφύλακα ανάμεσα στις αφρικανικές ομάδες του Μουντιάλ, με τον Εντουάρντ Μεντί, επίσης της Τσέλσι.

Για τα "λιοντάρια της Τεράνγκα" και η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα κόντρα στο φαβορί του ομίλου, επομένως δεν προβλέπεται η Σενεγάλη να παίξει ανοιχτά στην πρεμιέρα. Από την άλλη, όλα δείχνουν ότι ο Λουίς Φαν Χάαλ θα ξεκινήσει στην επίθεση με τους Μπεργκβάιν (Αγιαξ) και Γιάνσεν (Αντβέρπ), καθώς ο Μέμφις Ντεπάι έχει να αγωνιστεί από τις 22 Σεπτεμβρίου, είναι δηλαδή χωρίς επίσημο ματς εδώ και δύο μήνες.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα ιατρικά είναι έτοιμος και πιθανότατα θα περάσει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, αν η Ολλανδία δεν μπορέσει να καθαρίσει το ματς από το πρώτο μέρος. Το σενάριο λοιπόν με τον Ντεπάι να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο επιστρέφει απόδοση 3.40. Σημειώνεται άλλωστε, ότι τα πέντε από τα τελευταία επτά γκολ του με τους “οράνιε” ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αγγλία – Ιράν: Φόντεν Over 0,5 τελική στο στόχο (απόδοση 2.25), 15:00
  • Σενεγάλη – Ολλανδία: Ντεπάι να σκοράρει στο β' ημίχρονο (απόδοση 3.40), 18:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ