TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα του 3.55+

Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ κόντρα στην Τσέλσι
Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ κόντρα στην Τσέλσι @2021 IAN WALTON/AP IMAGES

To Match Money ακτινογραφεί το πρόγραμμα της Τετάρτης και παίζει στα κύπελλα της Ευρώπης.

Τσέλσι – Τότεναμ απόψε το βράδυ στο Στάμφορντ Μπριτζ, σε έναν πολύ ιδιαίτερο ημιτελικό για το αγγλικό Λιγκ Καπ (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Λονδρέζικο ντέρμπι βέβαια με παραδοσιακή κόντρα των δύο ομάδων και επιπλέον το πρώτο ματς όπου ο Κόντε έρχεται αντιμέτωπος με την Τσέλσι, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο των "μπλε" το καλοκαίρι του 2018.

Ο Κόντε, πέρα από το προσωπικό κίνητρο, ξέρει πολύ καλά ότι για την Τότεναμ είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να μπορέσει επιτέλους να πάρει έναν τίτλο, έστω και το Λιγκ Καπ, που θα είναι ο πρώτος της μετά το 2008 (πάλι το Λιγκ Καπ) και μόλις ο δεύτερος στον 21ο αιώνα. Έτσι, ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, όπως βλέπετε και στο ρεπορτάζ, και να αντιμετωπίσει το παιχνίδι πραγματικά ως ημιτελικό.

Όχι βέβαια πως η Τσέλσι και ο Τούχελ θα αδιαφορήσουν, όμως η Τσέλσι ταλαιπωρήθηκε πολύ όλες τις γιορτές με κορονοϊό/απουσίες και είναι σαφώς πιο επιβαρυμένη. Διπλά παιχνίδια οι ημιτελικοί, και το Χ είναι θετικότατο αποτέλεσμα για την Τότεναμ, το διπλό αγγίζει το 4.00 και μας επιτρέπει να πάρουμε το Χ2.

Λεγανές - Σοσιεδάδ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην Ισπανία έχουμε κύπελλο, όπου η Σοσιεδάδ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λεγανές σε νοκ άουτ παιχνίδι (17:00 Live από το SPORT24). Με δύο άσχημα αποτελέσματα στην πλάτη τους οι Βάσκοι (1-3 από τη Βιγιαρεάλ στο τελευταίο ματς του 2021 και 1-1 με την Αλαβές στο πρώτο του 2022), ψάχνουν τώρα μέσω κυπέλλου την αντίδραση. Μαθημένοι, λόγω της συμμετοχής στο Europa, στις παράλληλες διοργανώσεις, έχουν το ρόστερ να το διαχειριστούν.

Αντίθετα, για τη Λεγανές, που βρίσκεται στο κάτω μισό της βαθμολογίας της Segunda και έχει σκοπό την παραμονή της, το κύπελλο μοιάζει πολυτέλεια. Ειδικά τη συγκεκριμένη συγκυρία, όπου έχει ταλαιπωρηθεί από απουσίες και, μεταξύ άλλων, έχει εκτός τους δύο βασικούς της στόπερ λόγω κορονοϊού, όπως βλέπετε και στο ρεπορτάζ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεγανές – Σοσιεδάδ: 2 (απόδοση: 1.91), 17:00
  • Τσέλσι – Τότεναμ : Χ2 (απόδοση: 1.88), 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ