TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Επιστρέφει στις επιτυχίες η Σοσιεδάδ

Ο Μίκελ Οϊαρθάμπαλ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ του κόντρα στην Κάδιθ
Ο Μίκελ Οϊαρθάμπαλ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του © 2021 MIGUEL MORENATTI/ASSOCIATED PRESS

Μετά το 2/2 της Δευτέρας από τη La Liga, ο Τσάρλυ συνεχίζει δυναμικά την Τετάρτη με επιλογή από το Κύπελλο Ισπανίας.

Πέρα από τα τρία παιχνίδια της Super League Interwetten, υπάρχουν στο στοιχηματικό πρόγραμμα και ματς για το κύπελλο Ισπανίας.

Η Σοσιεδάδ δεν παίζει τόσο άσχημα όσο δείχνουν τα τελευταία της αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που ο προπονητής της, Αλγκουαθίλ, δήλωσε πως: "Το ποδόσφαιρο είναι άδικο με εμάς στο πρωτάθλημα, ας ελπίσουμε να αλλάξει αυτό στο Κύπελλο. Είναι μια διοργάνωση που πάντα μας ενδιαφέρει και θέλουμε να την κατακτήσουμε, όπως κάναμε και πριν δύο χρόνια".

Λεγανές - Σοσιεδάδ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Σοσιεδάδ προέρχεται από ένα αρνητικό ρεκόρ, με 0-2-4 στα τελευταία έξι ματς του πρωταθλήματος και θέλει αυτήν την εβδομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Αρχικά, να κερδίσει στο κύπελλο, στην έδρα της Λεγανές (17:00 Live από το SPORT24) και το ερχόμενο Σάββατο, εντός έδρας τη Θέλτα.

Επανακάμπτει ο ηγέτης της Σοσιεδάδ

Σε αυτό περιμένουν να βοηθήσει και η επιστροφή του ηγέτη, Οϊαρθάμπαλ, αλλά και η προσθήκη με δανεισμό από την Παρί του Ραφίνια. Να τονίσω εδώ κάτι σημαντικό. Απόψε δίνει μονό παιχνίδι πρόκρισης στην έδρα της Λεγανές για το κύπελλο.

Η Λεγανές, πραγματοποιεί μία προβληματική πορεία στη δεύτερη κατηγορία. Με ρεκόρ 6-7-9, βρίσκεται στην 17η θέση, σε πρωτάθλημα 22 ομάδων. Το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται τη Β' ομάδα της Σοσιεδάδ, σε ένα πολύ πιο σημαντικό παιχνίδι για τους φετινούς στόχους της Λεγανές.

Ο κόουτς Μεντί Νάφτι δήλωσε σχετικά: "Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν αποκλείσουμε τη Σοσιεδάδ, αλλά το κύπελλο τα έχει αυτά. Θα κάνουμε rotation, όχι για να πούμε ότι κάναμε, αλλά για να φρεσκάρουμε την ομάδα, διατηρώντας την το ίδιο ανταγωνιστική".

Να σημειώσουμε εδώ, πως ο Αλγκουαθίλ είναι ένας προπονητής, που δίνει πάντα βάρος στο Κύπελλο και συνηθίζει να χρησιμοποιεί την καλή του ομάδα στο θεσμό. Το διπλό στο 1.91 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεγανές - Σοσιεδάδ: 2 (απόδοση 1.91), 17:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ