CHARLIE BETS

Charlie bets: Περνάει με combo ο Ολυμπιακός από τη Ριζούπολη

Ο Ελ Αραμπί πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στα προκριματικά του Europa League
Ο Ελ Αραμπί πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας INTIME

Η 16η αγωνιστική της Super League Interwetten συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις. Δεσπόζει το Παναθηναϊκός - Άρης. Λαμία - ΑΕΚ και Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός τα άλλα δύο παιχνίδια. Αναβλήθηκαν Ατρόμητος - Βόλος και ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός λόγω κρουσμάτων.

Charlie bets: Περνάει με combo ο Ολυμπιακός από τη Ριζούπολη

(17:15) Η Λαμία δεν έκλεισε καλά το 2021, μιλώντας μόνο για το πρωτάθλημα είχε ένα ρεκόρ 0-2-4 στα τελευταία 6 παιχνίδια. Δεν είναι μόνο το άσχημο σερί αποτελεσμάτων, αλλά και το υπερβολικά παθητικό ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα του Γρηγορίου. Το γεγονός πως δεν απειλεί ιδιαίτερα βοηθά μία ομάδα με το επιθετικό ταλέντο της ΑΕΚ να φθάσει στη νίκη, όμως ο Αργύρης Γιαννίκης έχει αρκετές απουσίες.

Έχει δύο γερές απουσίες η ΑΕΚ, καθώς λείπουν οι Βράνιες και Τζούμπερ. Ενώ είναι μεγάλο το πρόβλημα στα δεξιά της άμυνας, καθώς λείπουν και ο Ρότα και ο Μισελέν. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να δούμε τον Σβάρνα σε ρόλο δεξιού μπακ. Οι απουσίες που έχει η ΑΕΚ και η παρουσία τριών στόπερ στην ενδεκάδα περιμένω να την κάνουν πιο προσεκτική και να προσπαθήσει να πάρει το παιχνίδι στο 0-1. Η υπερβολικά συντηρητική συμπεριφορά της Λαμίας με οδηγεί στην επιλογή στο under 2,5 στο 1.75 που τιμάται στην Interwetten. Φαντάζομαι ένα παιχνίδι που η Λαμία θα παλεύει για να το κρατήσει στο 0-0 και η ΑΕΚ να προσπαθεί με ασφάλεια να το κερδίσει στο 0-1.

Charlie bets: Περνάει με combo ο Ολυμπιακός από τη Ριζούπολη

(19:30) Ο Απόλλων έχει να παίξει από τις 4 Δεκεμβρίου όπου και έχασε με 4-1 από τον Ατρόμητο, καθώς έπεσε στην δίνη του κορονοϊού. Ο Φέστα, κυρίως επειδή δεν έγιναν τα υπόλοιπα παιχνίδια, παρέμεινε στη θέση του. Ο κορονοϊός πάντως δεν λέει να εγκαταλείψει την ομάδα του Απόλλωνα. Ο αριθμός των κρουσμάτων είχε φτάσει μάλιστα σε διψήφιο νούμερο και είχαν διακοπεί οι προπονήσεις. Έχοντας τεράστια αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα του Φέστα και έχοντας να δώσει παιχνίδι εδώ και έναν μήνα καταλαβαίνετε πως είναι πολύ δύσκολο να αξιολογηθεί η κατάσταση της.

Υπάρχει πάντως έντονη μεταγραφική κινητικότητα, καθώς απέκτησε τους Γιακιμόβσκι (μπακ) Ρόγκνε (στόπερ) Γιαννιώτα (εξτρέμ) και Σίγκνεβιτς (φορ). Ο Μαρτίνς έχει σαν πονοκέφαλο το Κόπα Άφρικα, καθώς έχασε πολλούς ποδοσφαιριστές. Ο Αγκιμπού Καμαρά (14/3), Σισέ (15/4), Ονιεκούρου (11/0), Ροντρίγκες (7/0), Κουντέ (8/0) θα λείψουν στη διοργάνωση που θα ταλαιπωρήσει τον επόμενη μήνα το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Για το παιχνίδι στη Ριζούπολη δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στους Παπασταθόπουλο (12/0), Λαλά (11/0), Ανδρούτσο (7/0) και στον εξτρέμ Λόπες (11/1).

Παρά τις πολλές απουσίες που έχει ο Ολυμπιακός λογικά θα περάσει από την Ριζούπολη. Οι αποδόσεις είναι χαμηλές. Με δεδομένο πως με τον Φέστα ο Απόλλων παίζει φοβικά και δεν ρισκάρει το διπλό με under 3,5 ανεβαίνει στο 1.63 στην Interwetten.

Charlie bets: Περνάει με combo ο Ολυμπιακός από τη Ριζούπολη

(21:30) Κομβικό παιχνίδι για τη μάχη της 4άδας. Ο Παναθηναϊκός έχει 23 βαθμούς, δύο βαθμούς παραπάνω και ένα παιχνίδι λιγότερο από τον Άρη που έχει, λόγω του -6, 21 βαθμούς. Καταλαβαίνετε πως το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την οικονομία του πρωταθλήματος ως προς τη μάχη για την τετράδα. Αν η ομάδα του Γιοβάνοβιτς κερδίσει παίρνει ένα σοβαρό πλεονέκτημα από τον πιο σημαντικό ανταγωνιστή της για τους φετινούς της στόχους. Με σημαντικά προβλήματα και οι δύο ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός έχει κομβικές απουσίες, ενώ ανακοίνωσε τέσσερα κρούσματα. Ο Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους μέσους Μαουρίσιο (13/4), Πέρεθ (13/1), στον Καρλίτος (13/9) και στον εξτρέμ Χατζηγιοβάνη (14/1). Σταθερά λείπει ο μέσος Μπουζούκης (4/0). Στην αποστολή ο εξτρέμ Ενγκαμποτό που είναι χωρίς χρόνο συμμετοχής φέτος.

Ο Άρης δεν θα έχει τον Ματέο Γκαρσία (12/3). Εκτός επίσης ο στόπερ Φαμπιάνο (13/0), ο μέσος Ματίγια (10/0) και οι εξτρέμ Μαντσίνι (14/2) και Γκάμα (14/4), ενώ στο Κόπα Άφρικα λείπει ο φορ Καμαρά (14/3). Τουλάχιστον επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Μπερτόγλιο (10/1) ο οποίος πάντως δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Καταλαβαίνετε πως με αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να υπάρξει καμία πρόγνωση. Προφανής επιλογή το No Bet. Δεν προσφέρεται για ποντάρισμα το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ