TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα στο 3.85

Ο άσος της Σαλερνιτάνα Λασανά Κουλιμπαλί
Ο άσος της Σαλερνιτάνα Λασανά Κουλιμπαλί © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής και καταλήγει σε μία δυάδα από Ισπανία και Ιταλία.

Τρία μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ρίχνουν την αυλαία της σεζόν σήμερα Κυριακή: Premier League, Serie A και La Liga. Και τέτοια εποχή παίζουμε στοίχημα στη Stoiximan με βασικούς άξονες τα σενάρια, το κίνητρο και τις πιθανές σχέσεις των ομάδων.

Στην Premier League ο Στίβεν Τζέραρντ, από τον πάγκο της Άστον Βίλα, θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βάλει την τρικλοποδιά στη Σίτι και να χαρίσει το πρωτάθλημα στη Λίβερπουλ. Αλλά αυτό είναι μια ιστορία για να τη χαρείς ποδοσφαιρικά ή για κάποιο fun bet, όχι για κανονικό στοίχημα.

Ούτε και στη μάχη στην ουρά, όπου Μπέρνλι και Λιντς μάχονται για μια θέση σωτηρίας, προκύπτει κάτι. Και οι δυο με αδιάφορες, τη Νιούκαστλ και την Μπρέντφορντ, αλλά είναι πολύ πρόσφατα το 2-0 της Νιούκαστλ επί της Άρσεναλ και το 3-2 της Μπρέντφορντ μέσα στην Έβερτον…

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Προγνωστικά Ιταλία

Στην Ιταλία και στη Serie A τα πράγματα είναι παραδοσιακά πιο ξεκάθαρα τέτοια εποχή. Και συνήθως οι ομάδες που θέλουν κάτι το παίρνουν. Στην ουρά αυτή που κρατά την κατάσταση στα χέρια της είναι η Σαλερνιτάνα. Που έκανε τρομερό ντεμαράζ, παίζει τώρα με την πλήρως αδιάφορη και μάλλον "φιλική" Ουντινέζε και ξέρει ότι με νίκη μένει στην κατηγορία (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Με δεδομένο μάλιστα ότι το λογικό είναι η Κάλιαρι, που παίζει εκτός έδρας με την υποβιβασμένη Βενέτσια και είναι στο -2, να κερδίσει, η Σαλερνιτάνα τη θέλει τη νίκη, αφού υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία. Στο 1.70 ο άσος στη Stoiximan.

Προγνωστικά Ισπανία

Στην Ισπανία, παρόμοια περίπτωση η Μαγιόρκα. Που παίζει εκτός έδρας με την αδιάφορη Οσασούνα και με νίκη σώζεται (21:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Ισόβαθμη πάνω ακριβώς στη γραμμή του υποβιβασμού είναι τώρα με την Κάδιθ, όμως έχει την ισοβαθμία. Και από τη στιγμή που η Κάδιθ παίζει εκτός με την ήδη υποβιβασμένη Αλαβές, το πιθανότερο είναι ότι όντως θα χρειαστεί τη νίκη.

Η ευνοϊκή συγκυρία για τη Μαγιόρκα είναι ότι από τα τέλη Μαρτίου την αποστολή σωτηρίας την ανέλαβε ο πολύπειρος Μεξικανός Χαβιέ Αγκίρε. Ο οποίος είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία της Οσασούνα, καθώς με αυτόν στον πάγκο οι Βάσκοι έφτασαν τελικό κυπέλλου Ισπανίας και στην 4η θέση στο πρωτάθλημα, που τους έβγαλε στο Champions League. Στο 2.27 το διπλό στη Stoiximan.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οσασούνα – Μαγιόρκα: 2 (απόδοση 2.27 - Stoiximan) 21:00
  • Σαλερνιτάνα - Ουντινέζε: 1 (απόδοση 1.70 - Stoiximan) 22:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ