TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Τριάδα παραμονής με Γρανάδα, Μαγιόρκα και Σαλερνιτάνα

Οι παίκτες της Γρανάδα, Σέρχιο Εσκουδέρο και Κάρλος Νέβα πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Ατλέτικο
Οι παίκτες της Γρανάδα, Σέρχιο Εσκουδέρο και Κάρλος Νέβα πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Ατλέτικο © 2022 FERMIN RODRIGUEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει σε μία τριάδα παραμονής.

Η Σαλερνιτάνα έχει την τύχη στα χέρια της. Κερδίζει την Ουντινέζε και παραμένει στην κατηγορία. Με βάση όσα έκανε από τη στιγμή που ανέλαβε ο Νταβίντε Νικόλα, αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία. Θα μπορούσε να είχε κλειδώσει την παραμονή από την προηγούμενη αγωνιστική. Αν ο Περότι είχε ευστοχήσει στο πέναλτι με την Έμπολι, θα ήταν σωσμένη. Όμως φαίνεται να έχει βατή αποστολή.

Την κέρδισε στο Φρίουλι πριν από ένα μήνα

Την Ουντινέζε, την αντιμετώπισε ακριβώς πριν από ένα μήνα, σε ένα παιχνίδι που χρωστούσε στο Φρίουλι για τον πρώτο γύρο και η αλήθεια είναι πως δεν σκίστηκε για να της κάνει ζημιά. Η Σαλερνιτάνα πέρασε με 1-0 σε παιχνίδι με 0,48-1,09 xGoals.

Κάτι που συνέβη σε μία περίοδο που η Ουντινέζε πετούσε. Τις δύο ομάδες, τις συνδέει ο προπονητής της Σαλερνιτάνα. Το Νταβίντε Νικόλα, το 2019, ανέλαβε σε δύσκολές συνθήκες, να κρατήσει την Ουντινέζε στην κατηγορία και τα κατάφερε.

Η Σαλερνιτάνα σήμερα παίζει για τη ζωή της, κάτι που φαινόταν αδύνατον να συμβεί αυτό, πριν από λίγους μήνες. Η αλλαγή όμως διοίκησης στις αρχές του χρόνου, οι 15 μεταγραφές στο τέλος του Ιανουαρίου και η πρόσληψη του Νταβίντε Νικόλα στα μέσα του Φεβρουαρίου, ανέτρεψαν την κατάσταση και η Σαλερνιτάνα είναι έτοιμη να σφραγίσει μια παραμονή, που θα είναι ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Η Ουντινέζε, σαν αδιάφορη δεν πείραξε ούτε τη Σαλερνιτάνα στο μεταξύ τους παιχνίδι πριν ένα μήνα, ούτε τη Σπέτσια την περασμένη αγωνιστική. Ο άσος στο 1.65-1.70.

Χωρίς προπονητή, Ραούλ Ντε Τομάς και διάθεση η Εσπανιόλ

Στην Ισπανία, η κατάσταση μοιάζει εύκολη για τη Γρανάδα. Υποδέχεται την Εσπανιόλ, κερδίζει και σφραγίζει την παραμονή της (21:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Εσπανιόλ έχει παρατήσει το πρωτάθλημα, η διοίκηση στις 13 Μαΐου έληξε τη συνεργασία της με τον Μορένο. Για τις δέκα τελευταίες ημέρες, χρέη προπονητή ανέλαβε ο Λουίς Μπλάνκο, ενώ προσπαθεί να κλείσει για την επόμενη σεζόν, τον πρώην προπονητή της Γρανάδα, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Εκτός είναι ο καλύτερος παίκτης της Εσπανιόλ, ο αρχισκόρερ με 17 τέρματα Ραούλ Ντε Τομάς, οι δύο βασικοί ακραίοι μπακ, Χιλ και Πεδρόσα και οι χαφ, Μπάρε, Μανού. Η Γρανάδα, με νίκη δεν χρειάζεται να κοιτάξει τι γίνεται πίσω της, πανηγυρίζει την παραμονή της. Ο άσος στο 1.45 στο μέσο όρο των εταιριών.

Το χαμένο πέναλτι του Νεγκρέδο και η παρουσία του Αγκίρε

Την περασμένη αγωνιστική, η Ρεάλ δεν πιέστηκε και ιδιαίτερα, για να κάνει κακό στην Κάδιθ. Εμφάνισε μία ενδεκάδα με πολλές αλλαγές, είχε αμυντικά κενά, άφησε πολλές ευκαιρίες στην ομάδα της Ανδαλουσίας, όμως η Κάδιθ τις σπατάλησε. Έμεινε στο 1-1 σε παιχνίδι με 2,67-1,92 xGoals. Μοιραίος ο Νεγκρέδο, που έχασε πέναλτι στο 60ο λεπτό για να κάνει το 2-1.

Το τελικό 1-1 δίνει προβάδισμα παραμονής στη Μαγιόρκα. Έχει και την τύχη να έχει προσλάβει τον Αγκίρε, που θα πάει να παίξει τον τελικό παραμονής, σε ένα γήπεδο που έχει αγαπήσει και έχει αγαπηθεί (21:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Ο Αγκίρε ήταν προπονητής της Οσασούνα, από το 2002 ως το 2006. Την οδήγησε σε τελικό κυπέλλου και σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και διατηρεί μία σχέση αγάπης με τον σύλλογο. Η Μαγιόρκα παίζει για την ζωή της, η Οσασούνα είναι αδιάφορη, το διπλό στο 2.20 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γρανάδα - Εσπανιόλ: 1 (απόδοση 1.45), 21:00
  • Οσασούνα - Μαγιόρκα: 2 (απόδοση 2.20), 21:00
  • Σαλερνιτάνα - Ουντινέζε: 1 (απόδοση 1.65-1.70), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ