TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα στο 3.07

Ο άσος του Μεξικού Ιρβινγκ Λοσάνο πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στο Περού
Ο άσος του Μεξικού Ιρβινγκ Λοσάνο πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στο Περού © 2022 MARK J. TERRILL/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (22/11) και παίζει μπάλα με δύο παιχνίδια από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε φουλ ρυθμούς πλέον το Μουντιάλ, τέσσερα ματς τη μέρα. Τρία δυνατά φαβορί σήμερα, Αργεντινή – Σαουδική Αραβία, Γαλλία – Αυστραλία, Δανία – Τυνησία, και ένα ντέρμπι, Μεξικό – Πολωνία.

Αργεντινή – Σαουδική Αραβία (12:00 ANT1+, Live από το SPORT24). Το καταλυτικό, σε αγωνιστικό επίπεδο, σε αυτό το Μουντιάλ φαίνεται ότι θα είναι πως γίνεται στη μέση της σεζόν. Οι καλοί παίκτες δείχνουν ότι έχουν ταξιδεύσει στο Κατάρ σε καλή κατάσταση, σε αγωνιστικό ρυθμό. Κι έτσι η διαφορά των μεγάλων με τους μικρούς είναι ξεκάθαρη, όπως φάνηκε στο Αγγλία - Ιράν. Οι Αργεντίνοι μπαίνουν με ενθουσιασμό και στοχεύουν πολύ ψηλά, θα προσπαθήσουν να το ανοίξουν το σκορ. Στο 1,70 το 1 & Over 2,5, στο 2,60 το 1 & Over 3,5, και τα δύο μια χαρά είναι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μεξικό – Πολωνία (18:00 ANT1+, Live από το SPORT24). Ακριβώς παρόμοιο ματς με το χθεσινό ΗΠΑ – Ουαλία. Όπως ΗΠΑ και Ουαλία θεωρούνταν εξαρχής ότι θα παλέψουν για τη 2η θέση πίσω από την Αγγλία, κι εδώ το ίδιο πίσω από την Αργεντινή. Ντέρμπι κανονικό με λίγα λόγια και σίγουρα ματς σφιχτό και ανοιχτό. Η γενική εικόνα είναι πάντως ότι το Μεξικό έχει ένα κλικ: Πιο τεχνικό, πιο έμπειρο, με δυνατή φανέλα στα Μουντιάλ. Το Μεξικό προκρίνεται πάντα από τον όμιλο στα επτά τελευταία Μουντιάλ, ενώ στα τρία τελευταία αποκλείει πάντα μία ευρωπαϊκή ομάδα. Κι επίσης στις έξι τελευταίες πρεμιέρες του σε Μουντιάλ έχει ρεκόρ 5-1-0. Φυσικά τέτοια ματς, και το σημερινό και το χθεσινό, είναι καθαρό ότι έχουν Χ μέσα τους και το θέλουν το DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αργεντινή – Σαουδική Αραβία: 1 & Over 2,5 (1.72) 12:00
  • Μεξικό – Πολωνία: 1 DNB (απόδοση 1.79) 18:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ