ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Το 4.00 του Έρικσεν και τα combo Αργεντινής και Γαλλίας

Ο Κρίστιαν Έρικσεν της Δανίας σε στιγμιότυπο του φιλικού αγώνα κόντρα στην Ολλανδία στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", Άμστερνταμ | Σάββατο 26 Μαρτίου 2022
Ο Κρίστιαν Έρικσεν της Δανίας σε στιγμιότυπο του φιλικού αγώνα κόντρα στην Ολλανδία στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", Άμστερνταμ | Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Αργεντινή - Σαουδική Αραβία, Δανία - Τυνησία και Γαλλία - Αυστραλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Αργεντινή είναι το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κάνει πρεμιέρα με τη Σαουδική Αραβία (12:00 ANT1+, Live από το SPORT24).

Στοιχηματικά, ο άσος προφανώς και δεν έχει κανένα νόημα, αφού προσφέρεται σε τιμές ακόμη και κάτω από το 1.20. Αναγκαστικά λοιπόν πρέπει να στραφούμε σε κάποιο bet builder.

Τα πρώτα δείγματα γραφής των αραβικών χωρών στο φετινό Μουντιάλ είναι απογοητευτικά. Τόσο το Κατάρ στην πρεμιέρα με τον Ισημερινό, όσο και το Ιράν κόντρα στην Αγγλία, φάνηκε ότι βρίσκονται πολλά επίπεδα κάτω από το υψηλό ανταγωνισμό.

Δύσκολα η Σαουδική Αραβία θα αποτελέσει εξαίρεση. Άλλωστε, με βάση το FIFA Ranking είναι κάτω ακόμη και από το Κατάρ. Στην 51η θέση οι Σαουδάραβες, στην 50η οι οικοδεσπότες.

Η Αργεντινή λοιπόν, έχει την ευκαιρία να κάνει ένα εμφατικό ποδαρικό στο τουρνουά, στέλνοντας με το καλήμερα το μήνυμα ότι φέτος είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλος, στον τελευταίο χορό του Λιονέλ Μέσι. Υπενθυμίζεται, ότι στο προηγούμενο Μουντιάλ, η Σαουδική Αραβία είχε χάσει με 5-0 από τη Ρωσία στο εναρκτήριο παιχνίδια.

Ο πιθανός άσος ανεβαίνει πάνω από το 1.75 σε combo με το Over 2,5. Αν πάρουμε και anytime τον Λαουτάρο Μαρτίνες φτάνουμε σε τιμές τριπλασιασμού. Ο άσος της Ιντερ έχει σημειώσει φέτος οκτώ γκολ σε Serie A και Champions League. Ήταν ο δεύτερος σκόρερ της Αλμπισελέστε στα προκριματικά του Μουντιάλ με επτά τέρματα και είχε καθοριστική συμβολή στο Κόπα Αμέρικα του 2021, που η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, σημειώνοντας τρία τέρματα.

Προγνωστικά Μουντιάλ

Για την τον τέταρτο όμιλο η Δανία παίζει με την Τυνησία (15:00 ANT1+, Live από το SPORT24). Κι εδώ έχουμε ξεκάθαρο φαβορί με τον άσο να ξεπερνάει οριακά το 1.55. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι κεντρικό πρόσωπο θα είναι ασφαλώς ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Ολοι θυμούνται τις συγκλονιστικές εικόνες με την κατάρρευσή του το περσινό καλοκαίρι, στην πρεμιέρα της Δανίας, στο Euro, κόντρα στη Φινλανδία. Ο Έρικσεν κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του, παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω. Γύρισε σε χρόνο ρεκόρ στην αγωνιστική δράση και αποδεικνύει εμπράκτως ότι παραμένει ανταγωνιστικός στο κορυφαίο επίπεδο. Μάλιστα, την τρέχουσα σεζόν είναι βασικός στα πλάνα του Ερικ Τεν Χαγ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο,τι στερήθηκε πέρυσι ο Ερικσεν, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, έχει την ευκαιρία να το ζήσει φέτος, με ένα σύνολο, το οποίο έχει τα φόντα να εξελιχθεί στην ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά.

Ο άσος της Γιουνάιτεντ εκτελεί τα φάουλ και τα πέναλτι στην εθνική Δανίας, επομένως έχει και αυξημένες πιθανότητες να σκοράρει κόντρα στην Τυνησία. Πριν το τελευταίο Euro, τα νούμερά του με την εθνική ήταν εξαιρετικά. Σημείωσε τέσσερα γκολ στο Nations League 2020/21. Επίσης, είχε πέντε γκολ στα προκριματικά του Euro και ήταν πρώτος σκόρερ της Δανίας στα προκριματικά για το Μουντιάλ της Ρωσίας με 11 τέρματα!

Στο 4.00 το anytime του Έρικσεν, ο οποίος σκόραρε μάλιστα και στο τελευταίο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα με τη Φούλαμ στο Λονδίνο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Γαλλία είναι ίσως η ομάδα με τους περισσότερους απόντες στη φετινή διοργάνωση. Μετά τους Πογκμπά, Καντέ, Κιμπεμπέ, Μενιάν και Ενκουνού, τέθηκε νοκ άουτ και ο Καρίμ Μπενζεμά! Παρόλα αυτά, οι επιλογές των παγκόσμιων πρωταθλητών είναι απεριόριστες. Για παράδειγμα, στην πρεμιέρα με την Αυστραλία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24),, η επιθετική τετράδα τους θα αποτελείται, όπως όλα δείχνουν, από τους Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Εμπαπέ και Ζιρού.

Για τον Εμπαπέ δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Ο άσος της Παρί μετράει την τρέχουσα σεζόν 19 γκολ και 5 ασίστ σε πρωτάθλημα και Champions League. Μέσα στο 2022 είναι ο πιο παραγωγικός ποδοσφαιριστής στις πέντε κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης με 42 γκολ και 12 ασίστ. Είναι δηλαδή μπροστά από Χάλαντ, Λεβαντόβσκι και Μέσι!

Επίσης, έχει έξτρα κίνητρο για να "σβήσει" την ανορθογραφία του Euro 2020, όπου ήταν ο μοιραίος στον αποκλεισμό της Γαλλίας και έφυγε από τη διοργάνωση χωρίς ούτε ένα γκολ. Ο Εμπαπέ, που σε ηλικία 19 χρονών σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο, σημειώνοντας τέσσερα γκολ στη διοργάνωση της Ρωσίας, προσφέρεται για anytime κόντρα στην Αυστραλία στο 1.80. Μαζί με τον πιθανό άσο, φτάνουμε στον διπλασιασμό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αργεντινή - Σαουδική Αραβία: 1 & Over 2,5 & Λαουτάρο anytime (απόδοση 3.05), 12:00
  • Δανία - Τυνησία: Έρικσεν anytime (απόδοση 4.00), 15:00
  • Γαλλία - Αυστραλία: 1 & Εμπαπέ anytime (απόδοση 2.00), 21:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ