TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Επιλογές από το 1.50 μέχρι το 4.75

Ο Ολιβιέ Ζιρού της Γαλλίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού σε φιλικό παιχνίδι στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022
Ο Ολιβιέ Ζιρού της Γαλλίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού σε φιλικό παιχνίδι στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (22/11) στον τρίτο και στον τέταρτο όμιλο του Μουντιάλ

Το μεσημέρι η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει τη Σαουδική Αραβία (12:00 ANT1+, Live από το SPORT24). Η Σαουδική Αραβία, μαζί με το Κατάρ, είναι οι μόνες ομάδες που οι διεθνείς ποδοσφαιριστές τους αγωνίζονται αποκλειστικά στα τοπικά πρωταθλήματα. Αποδείχτηκε στην πράξη, πως αυτό, τους διοργανωτές δεν τους βοήθησε. Η Αργεντινή έχει πάει με φιλοδοξίες στο Κατάρ και ο βατός αντίπαλος στην πρεμιέρα, είναι ό,τι πρέπει για να κάνει ένα καλό ξεκίνημα.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Χρειάζεται ένα καλό ξεκίνημα Αργεντινή

Στην Αργεντινή γνωρίζουν πολύ καλά, πόσο αρνητική ατμόσφαιρα μπορεί να δημιουργήσει μία προβληματική πρεμιέρα, όπως αυτή που είχαν στα γήπεδα της Ρωσίας, όταν στο πρώτο τους παιχνίδι είχαν έρθει ισόπαλοι με 1-1 με την Ισλανδία. Ο Λιονέλ Σκαλόνι φυσικά, δεν θα επαναλάβει τις τρέλες που είχε κάνει ο Σαμπάολι το 2018. Ετοιμάζει με ένα 4-3-1-2 την Αργεντινή, με τους Παρέδες, Ντε Πόλ στον άξονα, ενώ παραμένει ερωτηματικό ο τρίτος χαφ. Στην επίθεση, μπροστά από τον Μέσι θα είναι ο Ντι Μαρία και ο Λαουτάρο. Λογικά θα έχει εύκολο έργο στην πρεμιέρα, με ασιατικό χάντικαπ 1,5 ο άσος φθάνει στο 1.55.

Τσάρλυ Προγνωστικά: Βάση οι σοβαροί Δανοί

Οι σοβαροί Δανοί θα αναμετρηθούν με τους Τυνήσιους (15:00 ANT1+, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου. Η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ είναι το σωστό φαβορί Έδειξε στο Euro, που έφθασε στα ημιτελικά, τις αγωνιστικές και ψυχικές δυνατότητές της.

Θα έχει μαζί της και τον Έρικσεν, που θα ανεβάσει το επίπεδο δημιουργίας της και ο πραγματικός της στόχος στον όμιλο, είναι η πρώτη θέση, που θα ανοίξει το δρόμο για μία πολύ καλή πορεία στην διοργάνωση. Λογικά αναμένεται να ξεκινήσει με τους Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι, Έρικσεν στον άξονα. Ντάμσκαρντ, Σκοβ Ολσεν και Ντόλμπεργκ στην επιθετική τριάδα, ενώ αν χρειαστεί υπάρχει και μπόλικο επιθετικό βάθος με εξαιρετικές εναλλακτικές, όπως ο Λίντστρομ της Αϊντραχτ και ο Μπρεθγουέιτ της Εσπανιόλ. Λογική τιμή το 1.50 για την νίκη της Δανίας απέναντι στη φτωχή σε ταλέντο Τυνησία.

Στόχος τα προημιτελικά

Για τον τρίτο όμιλο, το Μεξικό αντιμετωπίζει την Πολωνία (18:00 ANT1+, Live από το SPORT24). Δεν υπάρχουν βεβαιότητες σε αυτή την διοργάνωση, η λογική πάντως λέει πως η μάχη ανάμεσα σε Μεξικό και Πολωνία θα είναι σημαντική για την πρόκριση.

Το Μεξικό, εδώ και οκτώ συνεχόμενες διοργανώσεις προκρίνεται από τους ομίλους αλλά δεν μπορεί να πάει παραπάνω από τους "16". Φέτος, στόχος είναι να σπάσει την... κατάρα και να πάει στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι Μεξικανοί γνωρίζουν καλά, πως για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου.

Όπλο η ταχύτητα του Λοσάνο

Ασφαλώς και είναι πιο γρήγορη ομάδα από την Πολωνία το Μεξικό. Έχει σαν όπλο τον ταχύτατο Λοσάνο της Νάπολι, που περιμένω να κάνει τη διαφορά. Είναι αργή η αμυντική τριάδα της Πολωνίας με Γκλικ, Κίβιορ και Μπέντναρεκ, δύσκολα θα αντιμετωπίσει την ταχύτητα του Λοσάνο, που θα πέφτει ανάμεσα στους Ζαλέφσκι, Κίβιορ.

Έχει ενδιαφέρον να σκοράρει o Λοσάνο που βρίσκεται από το 3.45 μέχρι και το 4.75 στις στοιχηματικές εταιρίες. Έχει αμυντικά θέματα η Πολωνία, τα οποία πιστεύω πως μπορεί να τα εκμεταλλευτεί το Μεξικό. Η νίκη του Μεξικού στο 2.75.

Η κατάρα των Ευρωπαίων υπερασπιστών του τίτλου

Υπάρχει μία κατάρα που κυνηγά τις ομάδες από την Ευρώπη, που πηγαίνουν σαν κάτοχοι στο Μουντιάλ. Από την Ιταλία του 1982, μέχρι και σήμερα, μόνο οι Γερμανοί το 1994 κατάφεραν να περάσουν από τη φάση των ομίλων.

Ακόμη και για τη Μάνσαφτ, ο αποκλεισμός στα προημιτελικά από τη Βουλγαρία ήταν αποτυχία, όμως είναι και η μόνη που κατάφερε τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα και να μην αποκλειστεί από τους ομίλους.

Οι Ιταλοί το 1986, οι Γάλλοι το 2002, οι Ιταλοί το 2010, οι Ισπανοί το 2014 και οι Γερμανοί το 2018 αποκλείστηκαν από τους ομίλους. Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι "τρικολόρ" αναπόφευκτα φέρνουν στο προσκήνιο το σενάριο να συμβεί το ίδιο και φέτος.

Ο όμιλος πάντως, με Αυστραλία και Τυνησία μοιάζει βατός. Αν κερδίσουν την Αυστραλία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24), λογικά θα παίξουν με τους Δανούς για την πρώτη θέση. Ο Ντεσάμ βέβαια, δεν έχει στη διάθεσή του παίκτες όπως οι Καντέ, Πογκμπά, Μπενζεμά, Κιμπεμπέ και Ενκουνκού.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Όπως το 2018

Η ενδεκάδα πάντως που αναμένεται να ξεκινήσει παραμένει δυνατή. Λορίς, Παβάρ, Λουκάς Ερναντές, Βαράν, Κονατέ. Στον άξονα οι Φοφανά, Τσουαμενί, Ραμπιό και επιθετική τριάδα, οι Γκριζμάν, Εμπαπέ, Ζιρούν.

Παρόλα αυτά, με τα θέματα που έχουν οι Γάλλοι οι χαμηλές τιμές για να κερδίσουν, κάτω ακόμη και από το 1.30, δεν αξίζουν. Θυμίζω πως και το 2018, έκαναν πρεμιέρα ξανά με τους Αυστραλούς και τότε τους κέρδισαν με ένα αυτογκόλ στο τέλος με 2-1. Σε εκείνο το ματς είχε πληρώσει το Χ ημίχρονο/1 τελικό. Να αντέξουν ένα ημίχρονο οι Αυστραλοί και να έχουμε το ίδιο σενάριο, δίνει απόδοση 3.70-4.00.

Η φόρμα του Ζιρού

Επίσης, έχω την αίσθηση πως για να πάνε καλά οι Γάλλοι, θα πρέπει να αντικαταστήσει επάξια τον Μπενζεμά ο φορμαρισμένος Ζιρού. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση στη Μίλαν και ο τραυματισμός του Μπενζεμά του άνοιξε το δρόμο. Να σκοράρει στην πρεμιέρα δίνεται στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αργεντινή - Σαουδική Αραβία, 12:00

  • 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5 (απόδοση 1.55)

Δανία - Τυνησία, 15:00

  • 1 (απόδοση 1.50)

Μεξικό - Πολωνία, 18:00

  • 1 (απόδοση 2.75)
  • Λοσάνο anytime (απόδοση 3.45-4.75)

Γαλλία - Αυστραλία, 21:00

  • Χ ημίχρονο/ 1 τελικό (απόδοση 3.75-4.00)
  • Ζιρού anytime (απόδοση 2.00-2.10)

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ