TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα με Goal/Goal στο 3.42

Ο άσος της Μακάμπι Χάιφα, Φραντζί Πιερό πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο άσος της Μακάμπι Χάιφα, Φραντζί Πιερό πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό INTIME

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο Goal/Goal από τα παιχνίδια για τα playoffs του Champions League.

Δεύτερο πιάτο των playoffs του Champions League σήμερα, με τρία ματς στο πρόγραμμα, Καραμπάγκ – Βικτόρια Πλζεν, Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας και Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα.

Προγνωστικά Champions League

Η Καραμπάγκ του Αζερμπαϊτζάν κάνει πολύ δυνατά προκριματικά φέτος και έχει πετάξει ήδη τρία καλά ονοματάκια εκτός συνέχειας, πρώτα τη Λεχ Πόζναν, στη συνέχεια τη Ζυρίχη και στον προηγούμενο γύρο τη Φερεντσβάρος. Εντυπωσιακή όμως και η Πλζεν, που και αυτή έχει αποκλείσει πεντακάθαρα και με τέσσερις νίκες Ελσίνκι και Σέριφ.

Γερό ζευγάρι με λίγα λόγια (19:45 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24), όπου αναμένεται να γίνει μάχη για το χρυσό εισιτήριο για τους ομίλους. Κάτι που φαίνεται και από το σετ των εταιρειών, οι οποίες αντιμετωπίζουν το ζευγάρι ως κόντρα δύο ομάδων λίγο πολύ του ίδιου επιπέδου δίνοντας απλώς στους Αζέρους το κλασικό προβάδισμα που παίρνει πάντα ο γηπεδούχος (γύρω στο 2.30 ο άσος και στο 3.00 το διπλό).

Θα την ντριμπλάρουμε λοιπόν την αγορά του 1Χ2 και θα στραφούμε στην αγορά των γκολ. Και τα τρία φετινά ευρωπαϊκά ματς της Κάραμπαγκ στην Μπακού ήταν Goal/Goal, όπως ήταν τα πέντε από τα έξι συνολικά, το μόνο που ξέφυγε ήταν το πρώτο της, η ήττα με 1-0 στην Πολωνία από τη Λεχ για το πρώτο παιχνίδι του πρώτου προκριματικού.

Αντίστοιχη και η κατάσταση με την Πλζεν, όπου κι εδώ και τα δύο της εκτός έδρας ευρωπαϊκά ήταν Goal/Goal και συνολικά τα 3/4, με μόνη εξαίρεση το 5-0 επί της Ελσίνκι.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο ματς του Ισραήλ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), η Μακάμπι Χάιφα είναι πλέον γνωστή μετά την πρόκρισή της επί του Ολυμπιακού, αλλά και επί του Απόλλωνα Λεμεσού στον προηγούμενο γύρο. Oι Ισραηλινοί έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται τους ομίλους του Champions League, όμως και ο Ερυθρός Αστέρας δείχνει πολύ σοβαρός φέτος και αναμένεται και εδώ μεγάλη μάχη για την πρόκριση.

Η Μακάμπι βγάζει επιθετικότητα στην έδρα της, έχει καλό ρυθμό και πολύ καλή ψυχολογία και δύσκολα μπορούμε να τη φανταστούμε να μη βρίσκει δίχτυα. Ταυτόχρονα όμως και οι Σέρβοι σκοράρουν φέτος με πολύ μεγάλη ευχέρεια. Εφτά γκολ έβαλαν συνολικά στην Πιούνικ στον προηγούμενο γύρο, ενώ βέβαια δεν συζητάμε καν για το πρωτάθλημα, όπου σε πέντε παιχνίδια ο Ερυθρός Αστέρας έχει σκοράρει ήδη 21 γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καραμπάγκ – Βικτόρια Πλζεν: Goal/Goal (απόδοση 1.85) 19:45
  • Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας: Goal/Goal (απόδοση 1.85) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ