TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα με γκολ

Ο τερματοφύλακας της Βόλφσμπουργκ Κουν Καστέιλς μπλοκάρει την μπάλα στον αγώνα με τη Λιλ για το Champions League
Ο τερματοφύλακας της Βόλφσμπουργκ Κουν Καστέιλς μπλοκάρει την μπάλα στον αγώνα με τη Λιλ Ⓒ 2021 MICHEL SPINGLER/ ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και καταλήγει σε δυάδα με γκολ.

Στον πέμπτο όμιλο έχουμε τη μάχη της 2ης θέσης ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπενφίκα. Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με την Μπενφίκα την 5η αγωνιστική και ουσιαστικά βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Champions League.

Με λίγα λόγια, για να περάσει η Μπαρτσελόνα πρέπει να νικήσει στο Μόναχο την Μπάγερν (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Πώς να το κάνει, όμως; Και βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση και η Μπάγερν δεν κάνει χάρες, αν το δούμε και ιστορικά.

Το 2020-21 η Μπάγερν τελείωσε τους ομίλους με 5-1-0 (την ισοπαλία στην 5η αγωνιστική). Το 2019-20 με 6-0-0. Το 2018-19 με 4-2-0 (οι δύο ισοπαλίες με τον Άγιαξ, με τον οποίο έπαιξε την πρωτιά του ομίλου). Το 2017-18 5-0-1, με την ήττα να έρχεται την πρώτη αγωνιστική από την Παρί Σ.Ζ.

Για να μην μακρηγορούμε, τελευταία φορά που η Μπάγερν έχασε τελευταία αγωνιστική ήταν το 2013-14 (ήταν η τελευταία φορά που έχασε και εντός έδρας στη φάση των ομίλων) από τη Μάντσεστερ Σίτι. Εχοντας λοιπόν ως δεδομένο ότι η Μπάγερν θα χτυπήσει στα ίσια το παιχνίδι, έχει ενδιαφέρον το κόμπο του άσου με τα πολλά γκολ, όπως για παράδειγμα το 1 & Over 2,5, το οποίο παίζει σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Βόλφσμπουργκ - Λιλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο έβδομος όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο πλέον ανοικτός, και οι τέσσερις ομάδες διεκδικούν την πρωτιά. Λιλ με 8, Ζάλτσμπουργκ με 7, Σεβίλλη με 6 και Βόλφσμπουργκ με 5. Οπότε και τα δύο ματς, τα Ζάλτσμπουργκ – Σεβίλλη και τα Βόλφσμπουργκ – Λιλ (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24) είναι τελικοί.

Εμείς θα σταθούμε στο δεύτερο ματς, σ’ αυτό της Γερμανίας. Η Λιλ βολεύεται και με ισοπαλία και δεν έχει λόγο να ανοιχτεί. Η Βόλφσμπουργκ χρειάζεται μόνο τη νίκη, αλλά δεν έχει τα κυβικά για να πιάσει από το λαιμό τους Γάλλους, ούτε τα κότσια να κάνει ανατροπή αν δεχθεί πρώτη γκολ, οπότε θα πρέπει να είναι προσεκτική και μεθοδική. Λογικά πάμε σε ματς υπομονής με το under 2,5 σε πρώτο πλάνο, παίζεται στο 1.95+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Μπαρτσελόνα: 1 & Over 2,05 (απόδοση 2.00), 22:00
  • Βόλφσμπουργκ – Λιλ: Under 2,5 (απόδοση 1.95), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ