TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα με φαβορί στο 2.88

Ο Μαρσέλ Χάλστενμπεργκ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπάγερν με τον συμπαίκτη του στη Λειψία, Ντάνι Όλμο
Ο Μαρσέλ Χάλστενμπεργκ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπάγερν με τον συμπαίκτη του στη Λειψία, Ντάνι Όλμο © 2023 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και ποντάρει σε μία δυάδα με φαβορί.

Πολυσυλλεκτικό το στοιχηματικό πρόγραμμα της εβδομάδας. Ημιτελικοί League Cup στην Αγγλία, προημιτελικοί κυπέλλου στην Ισπανία και πλήρης εμβόλιμη αγωνιστική στην Bundesliga.

Σάλκε – Λειψία (19:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Σάλκε επέστρεψε από τη διακοπή σαν να μην πέρασε μια μέρα, χάνοντας με 3-0 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ουραγός στη βαθμολογία, και στο -6 από τη σωτηρία, με τα οικονομικά της πολύ περιορισμένα, με εννιά ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, φαίνεται ότι δύσκολα θα τη γλιτώσει.

Αντίθετα, η Λειψία άφησε θετικότατες εντυπώσεις στο 1-1 με την Μπάγερν και η εικόνα της δίνει αισιοδοξία στους φίλους της ότι η αντεπίθεση που ξεκίνησε το φθινόπωρο μετά την αλλαγή προπονητή θα συνεχιστεί. Η Λειψία τρέχει πλέον αήττητο σερί 14 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (11-3-0), μετράει τρεις νίκες στις τρεις τελευταίες επισκέψεις στη Σάλκε με τέρματα 9-0 και δικαιολογεί απόλυτα τις αποδόσεις καυτού φαβορί.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Γερμανίας στο Matchmoney.com.gr

Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ (22:00 Action 24, Live από το SPORT24). Οι ημιτελικοί του League Cup είναι διπλά παιχνίδια, κι αυτό σίγουρα δυσκολεύει τη στοιχηματική εκτίμηση, από τη στιγμή που υπάρχει και η ρεβάνς. Σε κάθε περίπτωση πάντως το φετινό League Cup αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για τη Νιούκαστλ, από τη στιγμή που ο άλλος ημιτελικός, αύριο Τετάρτη, είναι Νότιγχαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Νιούκαστλ, με τα χρήματα πλέον των Σαουδαράβων από πίσω της, είναι ξεκάθαρο ότι θα βαδίσει τα επόμενα χρόνια στον δρόμο της Μάντσεστερ Σίτι και ήδη η μετάλλαξή της είναι εμφανής. Η Σαουθάμπτον στον προηγούμενο γύρο έκανε το τεράστιο μπαμ αποκλείοντας τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως, κακά τα ψέματα, παραμένει μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην Premier και το League Cup δεν είναι η προτεραιότητά της. Στο 1.80 το διπλό, θα τονίσουμε ξανά ότι ένας πρώτος ημιτελικός κρύβει παγίδες, αφού η νίκη δεν είναι υποχρεωτική από τη στιγμή που υπάρχει ρεβάνς, όμως η ποιότητα και η δυναμική της Νιούκαστλ μάς επιτρέπει να πάρουμε το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάλκε – Λειψία: 2 (απόδοση 1.60) 19:30
  • Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ: 2 (απόδοση 1.80) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ