TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα ευρωπαϊκών άσων στο 4.58

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα © 2023 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ρεβάνς σε Europa και Conference League σήμερα Πέμπτη και το Match Money επιλέγει μια δυάδα με έναν άσο από την κάθε διοργάνωση.

Μάντσεστερ Γ. – Μπαρτσελόνα (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης. Ειδικά μέσα στο Ολντ Τράφορντ, η Γιουνάιτεντ τρέχει 14 νίκες στα 15 τελευταία παιχνίδια. Στο πρώτο ματς στη Βαρκελώνη η Γιουνάιτεντ ήταν εξαιρετική, ο Ράσφορντ συνέχισε το τρομερό σερί του και η ομάδα του Τεν Χαχ δείχνει πραγματικά σε πολύ καλή κατάσταση.

Η Μπαρτσελόνα βέβαια είναι πάντα η Μπαρτσελόνα και στην Ισπανία έχει τη Ρεάλ στο +8, όμως στην Ευρώπη τρώει πολύ εύκολα γκολ (ούτε μία φορά καθαρά δίχτυα, συνολικά 14 γκολ παθητικό σε 7 ματς) και σε σχέση με το πρώτο ματς δεν θα έχει σήμερα ούτε τον τραυματία Πέδρι ούτε τον τιμωρημένο Γκάβι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άντερλεχτ – Λουντογκόρετς (19:45 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Η Άντερλεχτ είναι φυσικά γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος. Αλλά πέρα από τα γενικότερα προβλήματά της είναι καλύτερη ομάδα από τη Λουντογκόρετς. Στο πρώτο ματς η Άντερλεχτ την πάτησε με το καλημέρα και δέχθηκε το 1-0 στο 9’, αλλά από κει και πέρα εύκολα θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατοχή ήταν 71-29, οι τελικές 10-0 και τα xGoals 1,10-0,00 (68-32, 15-5, 1,74-0,44 τα αντίστοιχα συνολικά νούμερα). Στο 1.90 είναι ο άσος της Άντερλεχτ, δεν φαίνεται άσχημη απόδοση για μια ομάδα με βαριά φανέλα που διψά για λίγη χρυσόσκονη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άντερλεχτ – Λουντογκόρετς: 1 (απόδοση 1.90) 19:45
  • Μάντσεστερ Γ. – Μπαρτσελόνα: 1 (απόδοση 2.35) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ