TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builders σε Bundesliga και Serie A

Heidenheim's Eren Dinkci celebrates after he scores his side's first goal during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and FC Heidenheim in Leverkusen, Germany, Sunday, Sept. 24, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Heidenheim's Eren Dinkci celebrates after he scores his side's first goal during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and FC Heidenheim in Leverkusen, Germany, Sunday, Sept. 24, 2023. (AP Photo/Martin Meissner) @ 2023 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Χαϊντενχάιμ - Ντόρτμουντ και Λέτσε - Φιορεντίνα από την Bundesliga και τη Serie A αντίστοιχα.

Η Χαϊντενχάιμ συνεχίζει μια υπερβατική πρώτη χρονιά στην Bundesliga, στην 10η θέση με 23 πόντους, αήττητη στα έξι τελευταία με 12 πόντους συγκομιδή, αν και τα τρία πιο πρόσφατα έληξαν ισόπαλα. Ανεβάζει τέμπο η Ντόρτμουντ που έχτισε αήττητη πέντε αγώνων με τρεις σερί νίκες και 10-1 γκολ. Δεν θα είναι εύκολο το ματς για τη φιλοξενούμενη, η Χαϊντενχάιμ είναι άφοβη στην έδρα της και σκοράρει 2 γκολ ανά μέσο όρο σε κάθε ματς. Έχει τύχη το Goal/Goal, στο 1.45 από τη στιγμή που και η Ντόρτμουντ ταξιδεύει με καλές απουσίες.

Στη Χαϊντενχάιμ το σημείο αναφοράς στο σκοράρισμα είναι ο Ντινκτσί. Ο 22χρονος εξτρέμ έχει πετύχει 7 γκολ σε 18 εμφανίσεις του σε αυτή την πρώτη του παρουσία στην Μπουντεσλίγκα, σκόραρε στο πιο πρόσφατο της ομάδας του με τη Χοφενχάιμ, ενώ είχε πετύχει γκολ και στον πρώτο γύρο με την Ντόρτμουντ. Το anytime του στο 4.00

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέμπτη στα κερδισμένα κόρνερ η Χαϊντενχάιμ με 107 ή αν προτιμάτε 5.8 ανά παιχνίδι. Στην 7η θέση της συγκεκριμένης κατηγορίας η Ντόρτμουντ με 92 συνολικά, 4.8 ανά ματς. Προβλέπεται ανοιχτό 90λεπτο, στο 1.66 το Over 9,5 κόρνερ.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Στην Ιταλία το μενού έχει το Λέτσε – Φιορεντίνα. Η Λέτσε αδικείται από το τελευταίο αποτέλεσμα στη Γένοβα απέναντι στην Τζένοα, μπορούσε να πάρει κάτι με βάση την εμφάνιση ως το 60’. Μπορεί να κοντράρει τη Φιορεντίνα και να το πάει σε γρήγορο τέμπο, έχει τους παίκτες στο ανοιχτό γήπεδο για να το πράξουν. Το αμφίσκορο στο 1,95.

Η πιο δυναμική ομάδα της Serie A η Λέτσε, με 56 κίτρινες και 3 κόκκινες είναι στην κορυφή της σχετικής αρνητικής λίστας. Μπορούμε λοιπόν να ψάξουμε την επιβεβαίωση του μέσου όρου της. Στο 1.91 το Over 2,5 καρτών της Λέτσε.

Πρώτος σκόρερ της Λέτσε ο Κρίστοβιτς με 5 γκολ, Σκόραρε στη Γένοβα όπου έχασε και πέναλτι, όμως παρά αυτή την απώλεια, ο προπονητής του Ντ' Αβέρσα τόνισε πως αν ξανακερδίσει η ομάδα πέναλτι και είναι αυτός στο γήπεδο, θα το εκτελέσει πάλι αυτός. Το anytime του στο 3,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χαϊντενχάιμ – Ντόρτμουντ: Goal/Goal & Ντινκτσί anytime & Over 9,5 κόρνερ (απόδοση 6.50), 21:30
  • Λέτσε - Φιορεντίνα: Goal/Goal & Λέτσε Over 2,5 κάρτες & Κρίστοβιτς anytime (απόδοση 13.00), 21:30
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ