BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Οι anytime scorers πληρώνουν στο 6.28

Ο Νίκλας Φίλκρουγκ πανηγυρίζει γκολ του με την Ντόρτμουντ απέναντι στην Νιούκαστλ | 7 Νοεμβρίου 2023
Ο Νίκλας Φίλκρουγκ πανηγυρίζει γκολ του με την Ντόρτμουντ απέναντι στην Νιούκαστλ | 7 Νοεμβρίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Τρεις anytime scorers περιλαμβάνει η στοιχηματική πρόταση του Freetips247.com από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση του Στρασβούργου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο μεγάλος σταρ των Παριζιάνων και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Κιλιάν Εμπαπέ έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια, αν και απέτυχε να σκοράρει στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση με την Μπρεστ (2-2). Το σύνολο του Λουίς Ενρίκε θέλει να ρεφάρει την συγκεκριμένη γκέλα και περιμένει πολλά από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Εμπαπέ (19 γκολ). Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι κράτησαν το μηδέν μόλις μια φορά στα 13 τελευταία ματς που έδωσαν. Η επιλογή να σκοράρει ο Εμπαπέ έχει απόδοση 1.50.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Χάιντενχαϊμ με την Ντόρτμουντ. Στο συγκεκριμένο ματς μας κάνει κλικ η φόρμα του Νίκλας Φίλκρουγκ. Οι Βεστφαλοί το περασμένο καλοκαίρι δαπάνησαν 15 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον 30χρονο φορ από την Βέρντερ Βρέμης. Ο Φίλκρουγκ έχει φτάσει αισίως τα 9 γκολ, σημειώνοντας χατ-τρικ (το πρώτο στην καριέρα του) στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στην στη Μπόχουμ, χάρη σε δύο εύστοχα πέναλτι. Το γεγονός πως εκτελεί τα στημένα της Ντόρτμουντ, αυξάνει τις πιθανότητες να συνεχίσει το πετυχημένο σερί του. Ο Φίλκρουγκ ως anytime scorer έχει απόδοση 2.15.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με τους anytime scorers με το παιχνίδι της Σαμσουνσπόρ με τη Γαλατάσαραϊ. Η "τσιμ μπομ" έχει μετατρέψει σε θρίλερ τα παιχνίδια της το τελευταίο διάστημα, βρίσκει, όμως, τον τρόπο να φτάνει σε νίκες. Αξίζει να σημειωθεί πως τα "λιοντάρια" έχουν ενισχυθεί και πάλι, με δεδομένη την επιστροφή του πρώτου τους σκόρερ, Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός στράικερ επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα στον αγώνα κόντρα στην Γκαζιάντεπ (2-1), αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο 30χρονος επιθετικός, έχει μια καλή ευκαιρία να σκοράρει απέναντι στη Σαμσουνσπόρ. Άλλωστε με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του Μπουρούκ θα έχει ευκαιρίες. Η επιλογή του Ικάρντι ως anytime scorer έχει απόδοση 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαμσουνσπόρ – Γαλατάσαραϊ: Ικάρντι anytime scorer (Απόδοση: 1.95)
  • Χάιντενχαϊμ – Ντόρτμουντ: Φούλκρουγκ anytime scorer (Απόδοση: 2.15)
  • Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν: Εμπαπέ anytime scorer (Απόδοση: 1.50)

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ