TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder σε Πόλη (6.00) και Περιστέρι (5.00)

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder σε Πόλη (6.00) και Περιστέρι (5.00)
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Το Match Money εμπιστεύεται τη φόρμα του Ολυμπιακού για ένα Bet Builder απόδοσης 6.00, στην κρίσιμη αναμέτρηση για την 30ή αγωνιστική της Euroleague με την Αναντολού Εφές. Αξία επίσης σε Bet Builder απόδοσης 5.00 από την αποφασιστική αναμέτρηση του Περιστερίου bwin με την Τενερίφη για το φινάλε του ομίλου του στο Basketball Champions League.

Αναντολού Έφες – Ολυμπιακός: Ο υπερφορμαρισμένος Ολυμπιακός των έξι διαδοχικών νικών διεκδικεί την έβδομη σερί, με αντίπαλο την Αναντολού Εφές. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπει πλέον για τα καλά στη μάχη του πλεονεκτήματος έδρας και πολλά θα εξαρτηθούν και από την τύχη του αγώνα στην Κωνσταντινούπολη με την Εφές, η οποία παίζει με τη σειρά της ένα από τα τελευταία χαρτιά για να προλάβει τα play-in της διοργάνωσης.

Μια Εφές η οποία απογοήτευσε στην αναμέτρηση με την Βιλερμπάν, ηττήθηκε με 84-80 και έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη της δεκάδας. Η τωρινή φόρμα της Εφές και η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στην τουρκική ομάδα, διπλό για τους Ερυθρόλευκους σε απόδοση 1,90.

Και από ειδικά παικτών πάμε πρώτα στην φοβερή φόρμα του Μόουζες Ράιτ. Ο ψηλός του Ολυμπιακού αποκτήθηκε μεσούσης της σεζόν για να καλύψει το κενό του τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοβ και έχει αποδειχθεί λίρα εκατό, έχει 10.2 πόντους ανά παιχνίδι και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε ατομικό ρεκόρ, με 19 και 9/9 δίποντα. Εφικτό να περάσει το όριο των 8,5 πόντων.

Και από κοντά ο Τόμας Γουόκαπ. Ο νατουραλιζέ Αμερικανός γκαρντ έπαιξε με ένεση κόντρα στον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά με μισό πόδι, εκτελεστικά ήταν άστοχος (1/6 σουτ) αλλά συνεισέφερε στους άλλους «κλασικούς» τομείς του (5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα). Αυτή τη φορά θα πάμε με το όριο πόντων του, ο μέσος όρος στη EuroLeague είναι 9,1 αλλά στα τελευταία τρία εκτός έδρας ματς (Μπάγερν, Βαλένθια, Ζάλγκιρις) σημείωσε 45 (15 ανά ματς!).

Bet Builder με το διπλό του Ολυμπιακού, τους Over 8,5 πόντους του Ράιτ και τους Over 7,5 πόντους του Γουόκαπ σε απόδοση 6.00.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Περιστέρι bwin – Τενερίφη: Το Περιστέρι με τις δύο νίκες επί των Καρσίγιακα και Χάποελ Ιερουσαλήμ απέκτησε ελπίδες για την πρόκριση στην οκτάδα του Basketball Champions League, ωστόσο στο φινάλε του ομίλου το έργο του θα είναι πολύ δύσκολο. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του ομίλου και κάτοχο δύο BCL (2017, 2022) Τενερίφη, η οποία έχει το πιο γεμάτο ρόστερ στη διοργάνωση και είναι το φαβορί για την κατάκτησή του.

Και το Περιστέρι για να προκριθεί θέλει εκτός από τη δική του νίκη να χάσει και η Χάποελ Ιερουσαλήμ από την αποκλεισμένη Καρσίγιακα στην Τουρκία. Δύσκολα πράγματα και η Τενερίφη έχει τον πρώτο λόγο για την επικράτηση.

Από ειδικά παικτών μπορούμε να εμπιστευτούμε τις δημιουργικές ικανότητες του Τζο Ράγκλαντ. Ο έμπειρος Αμερικανός στα τελευταία ματς μοιράζει ασίστ κατά βούληση, έδωσε 11 κόντρα στον Άρη και 10 στη νίκη επί της Χάποελ, μπορούμε να επιλέξουμε το όριο των 9,5 ασίστ.

Και από την πλευρά της Τενερίφης επιλέγουμε τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Κάιλ Γκάι. Ο Αμερικανός επιστρέφοντας στο ισπανικό πρωτάθλημα βρήκε πάλι το… χέρι του, χρόνο συμμετοχής και ρόλο. Στη νίκη επί της Ανδόρα σημείωσε 4/7 τρίποντα, είχε από δύο εύστοχα στα ματς με Καρσίγιακα και Ρεάλ. Ανεβάζουμε το όριο στο Over 2,5 τρίποντα.

Bet Builder με το διπλό της Τενερίφης, τις Over 9,5 ασίστ του Ράγκλαντ και τα Over 2,5 τρίποντα του Γκάι, σε απόδοση 5.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός: 2 & Over 8,5 πόντοι Ράιτ & Over 7,5 πόντοι Γουόκαπ (απόδοση 6.00), 19:30
  • Περιστέρι bwin – Τενερίφη: 2 & Over 9,5 ασίστ Ράγκλαντ & Over 2,5 τρίποντα Γκάι (απόδοση 5.00), 19:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ