TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ανατροπή με Χάβερτς (3.20), γκολ με κόρνερ στη Βαρκελώνη (3.10)

Οι Χάβερτς και Έντεγκααρντ πανηγυρίζουν γκολ της Άρσεναλ σε ματς της Premier League κόντρα στην Μπράιτον | 17 Δεκεμβρίου 2023
Οι Χάβερτς και Έντεγκααρντ πανηγυρίζουν γκολ της Άρσεναλ σε ματς της Premier League κόντρα στην Μπράιτον | 17 Δεκεμβρίου 2023 @2023 IAN WALTON/AP IMAGES

Το Match Money εμπιστεύεται τη φόρμα της Άρσεναλ για την ανατροπή του 1-0 από την Πόρτο ενώ βλέπει πιο αμφίρροπη κατάσταση στη ρεβάνς της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι, με το πρώτο ματς στο 1-1.

Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Μπαρτσελόνα και Νάπολι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς πρόκρισης μετά το 1-1 του «Μαραντόνα», οι δύο ομάδες έδειξαν να μην έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους ενώ επιβεβαίωσαν και τα αμυντικά θέματα που αντιμετωπίζουν. Έστω και αν η Μπάρτσα κράτησε το μηδέν στα τελευταία τρία στο πρωτάθλημα, τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί, ενώ η Νάπολι από την πλευρά της δέχεται έστω ένα γκολ στα τελευταία οκτώ επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Περιμένουμε μια ανοιχτή ρεβάνς με τις δύο ομάδες να καταφέρνουν να αναδείξουν τις αντίπαλες αμυντικές «αρρυθμίες». Το να σκοράρουν και οι δύο είναι εφικτό, με την απόδοση στο 1.65 να μπορεί να ενισχυθεί από ένα εφικτό όριο στα κόρνερ. Η Μπαρτσελόνα κερδίζει 6,6 ανά ματς στο πρωτάθλημα και παραχωρεί στις αντιπάλους της 3,8. Ενώ η Νάπολι στη δική της λίγκα κερδίζει 6,3 ανά παιχνίδι και παραχωρεί 3,3.

Bet Builder με το G/G και το Over 9,5 κόρνερ σε απόδοση 3.10.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Άρσεναλ – Πόρτο: Η Άρσεναλ δεν περίμενε την ήττα με 1-0 από την Πόρτο στο πρώτο ματς, με γκολ στις καθυστερήσεις, πλέον καλείται να πάρει πολλά από πολλούς στη ρεβάνς για να ανατρέψει την κατάσταση. Οι Κανονιέρηδες βέβαια βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση από την αρχή του 2024 στο πρωτάθλημα, μετρούν 8 σερί νίκες με ευρύ ενεργητικό στην επίθεση και μετά το σχετικά αγχωτικό 2-1 επί της Μπρέντφορντ πέρασαν στην κορυφή, έστω και στη διαφορά τερμάτων εις βάρος της Λίβερπουλ.

Με την Πόρτο βέβαια υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικότητας και στη ρεβάνς θα πάρουμε τις πιθανότητες της Άρσεναλ για την ανατροπή. Και στο συνδυαστικό του άσου με το Over 1,5 θα προσθέσουμε το γκολ του Κάι Χάβερτς. Είναι στα πάνω του ο Γερμανός που βρίσκει φόρμα στην κορυφή της 11άδας ως ψευτοννιάρι. Σκόραρε και στα 4 τελευταία του πρωταθλήματος με ισάριθμα γκολ, όσα είχε πετύχει στα 32 προηγούμενα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Bet Builder με τον άσο, το Over 1,5 και το γκολ του Χάβερτς, σε απόδοση 3.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Goal/Goal & Over 9,5 κόρνερ (απόδοση 3.10), 22:00
  • Άρσεναλ – Πόρτο: 1 & Over 1,5 & να σκοράρει ο Χάβερτς (απόδοση 3.20), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ