TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Αγγλική δυάδα στο 5.20

Οι παίκτες της Νότιγχαμ πανηγυρίζουν γκολ στο FA Cup
Οι παίκτες της Νότιγχαμ πανηγυρίζουν γκολ στο FA Cup 2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής και καταλήγει σε μία αγγλική δυάδα από τη Championship και τη League One.

Διαφορετική η σημερινή Παρασκευή. Κι αυτό γιατί για τους Δυτικούς είναι Μεγάλη Παρασκευή και, παραδοσιακά, στην Αγγλία η Good Friday σημαίνει ποδόσφαιρο. Έτσι, το συνήθως φτωχό παρασκευιάτικο κουπόνι σήμερα είναι γεμάτο από αγγλικά παιχνίδια στις τρεις κατηγορίες κάτω από την Premier League.

Στην Championship η αυλαία ανοίγει το μεσημέρι, με το Λούτον – Νότιγχαμ (14:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ είναι σε τρελή φόρμα και οι άνθρωποί της ονειρεύονται ότι το τέλος της σεζόν θα τους βρει στην Premier, για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια. Η Νότιγχαμ τρέχει σερί πέντε νικών, ενώ γενικότερα είναι σε καυτή κατάσταση εδώ και πολύ καιρό (10-3-1 ρεκόρ από τα μέσα Ιανουαρίου).

Από την πλευρά της, η Λούτον έχει κάνει υπερβατική χρονιά και βρίσκεται και αυτή μέσα στη μάχη των πλέι οφ. Αλλά από ό,τι φαίνεται, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν ξεφουσκώνει, καθώς πλέον συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη: 2-2 εντός με τη Μίλγουολ, 1-1 εκτός με την ουσιαστικά ήδη υποβιβασμένη Πίτερμπορο και ήττα 2-0 σε εξάποντο με την επίσης διεκδικήτρια των πλέι οφ Χάντερσφιλντ.

Στις αποδόσεις της Stoiximan ρόλο φαβορί έχει η Νότιγχαμ, με το διπλό στο 2.40. Και σωστά. Η Νότιγχαμ, πέρα από το ότι βρίσκεται ξεκάθαρα σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή, έτσι κι αλλιώς είναι πιο ποιοτική και με ψηλότερο ταβάνι ομάδα, ενώ βέβαια ως φανέλα και ως ειδικό βάρος δεν υπάρχει σύγκριση.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα.

Προγνωστικά Αγγλία

Η δυάδα μας, μαζί με τη Νότιγχαμ, θα συμπληρωθεί με το διπλό της Γουίμπλεντον στο Κρου, για τη League 1 (17:00 Live από το SPORT24). Η Κρου έχασε το περασμένο Σάββατο 2-0 από την Ντονκάστερ, συμπλήρωσε οχτώ σερί ήττες και πλέον υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Και οι άνθρωποί της ήδη ξεκίνησαν να σκέπτονται την επόμενη μέρα, χωρίζοντας με τον επί πέντε χρόνια προπονητή της και ψάχνοντας τον άνθρωπο που θα την αναλάβει του χρόνου στη League 2.

Αντίθετα, η Γουίμπλεντον παραμένει ακόμη ζωντανή δίνοντας μάχη για την παραμονή της. Η χρονιά της Γουίμπλεντον φέτος ήταν πολύ παράξενη, καθώς στο πρώτο μισό έδειχνε ικανή για μια αξιοπρεπή θέση μακριά από τους μπελάδες της ουράς.

Η κατάσταση όμως στράβωσε κάπου στα Χριστούγεννα, όταν οι τραυματισμοί και οι αναβολές λόγω της Όμικρον την έβγαλαν τελείως έξω από τα νερά της, με αποτέλεσμα να αγνοεί τη νίκη όλο το 2022 και να κατρακυλήσει στη βαθμολογία. Ήταν πάντως και άτυχη σε πολλά παιχνίδια της φέτος η Γουίμπλεντον, και συνολικά από τις πιο αδικημένες ομάδες της φετινής League 1. Για του λόγου το αληθές, τα xPoints της Γουίμπλεντον, δηλαδή οι πόντοι που θα έπρεπε να είχε μαζέψει βάσει των xGoals, είναι 49, αλλά στην πράξη έχει μόλις 35!

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκησή της είδε ότι η σεζόν οδεύει σε καταστροφή και αποφάσισε εδώ και μερικές αγωνιστικές να παίξει το χαρτί της αλλαγής προπονητή. Τρία ματς είναι με νέο προπονητή η Γουίμπλεντον, και ακόμη παραμένει χωρίς νίκη (0-10-12 το ρεκόρ της από τον Δεκέμβριο), όμως οι ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές: ήττα 2-1 στο Σέφιλντ από τη Γουένσντεϊ με γκολ στις καθυστερήσεις και δύο 1-1 στα δύο ντέρμπι με την Τσάρλτον και τη Μίλτον Κέινς.

Το σημερινό ματς είναι το απόλυτο must win για τη Γουίμπλεντον. Τρεις πόντους πίσω από την παραμονή, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που μόλις υποβιβάστηκε και βρίσκεται σε τραγική φόρμα, και ψυχολογικά και βαθμολογικά η νίκη στο Κρου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Και το 2.15 της Stoiximan, δεδομένων των συνθηκών, απόλυτα ικανοποιητικό.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λούτον – Νότιγχαμ: 2 (απόδοση 2.42 - Stoiximan) 14:30
  • Κρου – Γουίμπλεντον: 2 (απόδοση 2.15 - Stoiximan) 17:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ