TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Η πρεμιέρα του Ράνγκνικ και ο καλά πληρωμένος άσος της Μονπελιέ

Ο Ραλφ Ράνγκνικ σε αγώνα της Λειψίας με τη Φράιμπουργκ για την Bundesliga.
Ο Ραλφ Ράνγκνικ σε αγώνα της Λειψίας με τη Φράιμπουργκ © 2019 JENS MEYER / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ μετά το 3/3 του Σαββάτου αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε ακόμη τρεις δυνατές επιλογές.

Από την ημέρα που έφυγε ο Σόλσκιερ, η Γιουνάιτεντ χωρίς να μεταμορφωθεί, έχει καταφέρει να πάρει σημαντικά αποτελέσματα. Κέρδισε στο Μαδριγάλ τη Βιγιαρεάλ, πήρε τυχερή αλλά σημαντική ισοπαλία στο Στάμφορντ Μπριτζ, αξιοποίησε τις αμυντικές αδυναμίες της Αρσεναλ και κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη με 3-2.

Το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας (16:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) θα είναι το πρώτο που θα κάτσει στον πάγκο ο Ραλφ Ράνγκνικ. Η διαφορά από την 4η θέση μειώθηκε αισθητά και το κίνητρο είναι σημαντικό. Η Κρίσταλ Πάλας είχε δύο προβληματικά παιχνίδια την εβδομάδα που πέρασε. Έχασε εύκολα με 1-2 από την Αστον Βίλα και 1-0 από τη Λιντς με ένα ανόητο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Ο Κάρικ παρέδωσε την ομάδα στον Ραλφ Ράνγκνικ σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι την παρέδωσε ο Σόλτσκιερ. Βατός αντίπαλος η Κρίσταλ Πάλας, για να ξεκινήσει με νίκη. Στο 1.55 ο άσος.

Καλά πληρωμένος ο άσος της Μονπελιέ

Στη Ligue 1, η Μονπελιέ την περασμένη εβδομάδα γνώρισε μία άδικη εντός έδρας ήττα από την Λυών με 1-0. Επέστρεψε όμως στις επιτυχίες κερδίζοντας με 3-1 στην έδρα της Μετς και τώρα υποδέχεται την Κλερμόν (16:00 Live από το SPORT24).

Ο Νταλ Όλιο έχει δημιουργήσει μία γρήγορη και επιθετική ομάδα, με τον αρχηγό Σαβανιέρ να κάνει κουμάντο στη δημιουργία, τον ταχύτατο Μαβιντιντί, που ξεκινά από τα αριστερά, να είναι μπελάς για κάθε άμυνα και στην επίθεση να εναλλάσσονται οι Ζερμέν, Γουαχί.

Από πέντε συνεχόμενες ήττες προέρχονταν η Κλερμόν, μέχρι να πάρει μεσοβδόμαδα την ισοπαλία με 2-2 εντός με τη Λανς. Έχει πάρει μόλις μία ισοπαλία, στις έξι τελευταίες της εξόδους, υπερβολικά υψηλός ο άσος οριακά πάνω από 2.10.

Συνεχίζει να αξιοποιεί το εύκολο πρόγραμμα η Γιούβε

Η Γιουβέντους έχει έδαφος να καλύψει μπροστά της, αλλά και ένα ευνοϊκό πρόγραμμα για να αξιοποιήσει. Κέρδισε με 2-0 εύκολα στη Σαλερνιτάνα, υποδέχεται την αδύναμη Τζένοα (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), στη συνέχεια πηγαίνει στη Βενέτσια και στην Μπολόνια και κλείνει τις υποχρεώσεις της για το 2021, εντός με την Κάλιαρι.

Αν ολοκληρώσει με ένα 5Χ5 θα επιστρέψει στη μάχη της 4ης θέσης. Δεν έχει καμία πρόοδο η Τζένοα με τον Σεφτσένκο στον πάγκο της. Δεν έχει πετύχει γκολ, έχει χάσει εύκολα εντός 2-0 από τη Ρόμα και 3-0 από τη Μίλαν, ενώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια πήρε 0-0 στο Φρίουλι, σε παιχνίδι χωρίς φάσεις. Συνολικά και στα τρία παιχνίδια που έχει κάτσει ο Σεφτσένκο στον πάγκο της Τζένοα, οι ευκαιρίες που έχει δημιουργήσει είναι μόλις για 1,06 xg. Ο άσος με over 1,5 στο όριο του 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας: 1 (απόδοση 1.55), 16:00
  • Μονπελιέ - Κλερμόν: 1 (απόδοση 2.10) 16:00
  • Γιουβεντους - Τζένοα: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.50), 21:45

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ