TOTAL BETTING

Η μεσημεριανή πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα του 3.87

Ο Λεάντρο Τροσάρντ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στη Λίβερπουλ σε αγώνα της Μπράιτον για την Premier League
Ο Λεάντρο Τροσάρντ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στη Λίβερπουλ Ⓒ 2021 JON SUPER/ ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το μεσημεριανό στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και παίζει με ένα φαβορί και ένα αουτσάιντερ.

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Άιντραχτ τις τελευταίες εβδομάδες. 1-1 με τη Λειψία ισοφαρίζοντας με γκολ στο 94’, 2-1 τον Ολυμπιακό στον Πειραιά με γκολ στο 92’, 2-1 την Γκρόιτερ Φιρτ με γκολ στο 94’, 2-2 με την Αντβέρπ με γκολ στο 94’, 2-1 την Ουνιόν με γκολ στο 95’!

Με λίγα λόγια δηλαδή, στα πέντε από τα τελευταία της έξι παιχνίδια (εξαιρουμένου του 2-0 επί της Φράιμπουργκ) πήρε αποτέλεσμα σκοράροντας μετά το 90’! Σαφώς και αυτό το θετικό σερί του 4-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις έχει φτιάξει την ψυχολογία, όμως ταυτόχρονα είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το διάστημα η Άιντραχτ παίζει με τη ρέντα της – και η ρέντα δεν διαρκεί για πάντα.

Στο Χόφενχαϊμ πηγαίνει τώρα (16:30 Novasports Start,Live από το SPORT24) για να αντιμετωπίσει μια ομάδα που έρχεται από δύο πολύ δυνατές νίκες (2-0 τη Λειψία, 6-3 την Γκρόιτερ Φιρτ) και η οποία σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας θέτοντας άμεσο στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο 1.87 ο άσος.

Σαουθάμπτον - Μπράιτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο απογευματινό πρόγραμμα της Premier League στεκόμαστε στο ντερμπάκι του νότου μεταξύ Σαουθάμπτον και Μπράιτον (17:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Αξιοπρεπής και φέτος η Σαουθάμπτον και είναι δεδομένο ότι ο Χάζενχιτλ κάνει καλή δουλειά, όμως το ταβάνι των "αγίων" δεν είναι πολύ ψηλό. Και σίγουρα χαμηλότερο από αυτό της Μπράιτον, μιας από τις πιο δουλεμένες ομάδες της Premier League.

Στη φετινή Μπράιτον ο πήχης έχει ανέβει και είναι χαρακτηριστικό ότι στον κόσμο της υπάρχει γκρινίτσα, καθώς οι "γλάροι" δεν έχουν νίκη στο πρωτάθλημα από τις 19 Σεπτεμβρίου, με το σερί να έχει φτάσει στα εννιά ματς. Μόνο που σε αυτό το διάστημα η Μπράιτον δεν χάνει κιόλας, μετρώντας εφτά ισοπαλίες και μόνο δύο ήττες, η μία μάλιστα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σε πολλά από αυτά τα ματς της η Μπράιτον δικαιούνταν κάτι περισσότερο και σε κάθε περίπτωση ο Γκρέαμ Πότερ έχει σημαδέψει το ντέρμπι ως το σημείο που η ομάδα του θα ξαναπάρει τη στροφή. Καθαρό αουτσάιντερ το διπλό σε αποδόσεις άνω του 3.00, μας δίνει το δικαίωμα να πάρουμε μαζί μας και την κάλυψη με DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χόφενχαϊμ – Αϊντραχτ: 1 (απόδοση 1.87), 16:30
  • Σαουθάμπτον – Μπράιτον: 2 DNB (απόδοση 2.07) 17:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ