BET CORNER

Η εξαργύρωση της Εθνικής, οι δυο επιλογές στο Γιβραλτάρ – Ολλανδία και τα γκολ

Ο Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ισπανία - Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου.
Ο Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ισπανία - Ελλάδα EUROKINISSI SPORTS

Η μάχη στο μέτωπο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 συνεχίζεται, με αναμετρήσεις που προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές. Για το ξέσπασμα η Ολλανδία στο Γιβραλτάρ, θα το παλέψει η Πολωνία στο Λονδίνο, εξαργυρώνει τον βαθμό στην Γρανάδα η Ελλάδα, να ξεμπερδεύει από νωρίς θέλει η Ουκρανία.

(Τρίτη, 21:45) Γιβραλτάρ - Ολλανδία: Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Group G της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Το Γιβραλτάρ είναι προφανώς ο σάκος του μποξ στον όμιλο. Αναμένεται να τερματίσει στην τελευταία θέση, εκτός κι αν καταφέρει να κάνει την έκπληξη κόντρα στη Λετονία. Μετράει ισάριθμες ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με 3-0 από τη Νορβηγία και 4-1 από το Μαυροβούνιο. Πολύ κακή στην πρεμιέρα η Ολλανδία, ηττήθηκε με 4-2 στην Τουρκία και έβγαλε αντίδραση με το 2-0 επί της Λετονίας. Ωστόσο και πάλι δεν ικανοποίησε.

Το ρόστερ των 'οράνιε' είναι γεμάτο από ποιοτικές λύσεις και ποδοσφαιριστές που πρωταγωνιστούν στο ανώτερο επίπεδο. Παρατηρείται ωστόσο μια δυσλειτουργία σε όλες τις γραμμές, καθώς ο Φρανκ Ντε Μπουρ δεν έχει βρει για την ώρα το κατάλληλο σχήμα. Φτιάχνει πολλές φάσεις σε κάθε ματς η Ολλανδία, αλλά δεν έχει την ανάλογη αποτελεσματικότητα και παρουσιάζει κενά στα μετόπισθεν. Η αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ είναι μια ευκαιρία για ξέσπασμα. Στοιχειωδώς εύστοχη να αποδειχθεί, θα το καταφέρει σχετικά εύκολα. Βασική πρόταση το over 4,5 γκολ της Ολλανδίας στο ματς, σε απόδοση 1.70 στη Stoiximan. Αξία έχει και το over 2,5 γκολ ημιχρόνου, στο 2.42.

(Τετάρτη, 21:45) Αγγλία - Πολωνία: Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Group I της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Και σίγουρα πρόκειται για μια μάχη με φόντο την κορυφή του ομίλου. Η Αγγλία είναι η μόνη που έχει καταφέρει το 2/2 στο ξεκίνημα, επικρατώντας με σκορ 5-0 του Σαν Μαρίνο και 2-0 της Αλβανίας στα Τίρανα. Είναι το φαβορί για την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, αφού οι λύσεις για τον Σάουθγκεϊτ -ειδικά μεσοεπιθετικά- είναι πάρα πολλές. Ωστόσο δεν θα έχει και τόσο εύκολο έργο κόντρα στη σκληροτράχηλη Πολωνία. Η παρέα του Λεβαντόφσκι πήρε 3-3 στην πρεμιέρα από την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη και νίκησε εύκολα με 3-0 την Ανδόρα στη δεύτερη αγωνιστική. Ισοβαθμεί με την Ουγγαρία στην 2η θέση του ομίλου. Ενδιαφέρουσα η ιστορία αναμετρήσεων. Η Πολωνία κέρδισε την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων με 2-0 το μακρινό 1973. Από τότε όμως μεσολάβησαν 40 χρόνια και 16 αναμετρήσεις, όπου η Αγγλία είναι αήττητη με 10 νίκες και 6 ισοπαλίες...

Λογικό φαβορί οι Άγγλοι, όχι όμως στις τιμές που θα θέλαμε. Από τη μέση και μπροστά παρουσιάζουν ποικιλία και ευχέρεια στο σκοράρισμα, πίσω όμως δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα η Πολωνία, αλλά έχει τις πιθανότητες της. Μαζί και την ικανότητα να σκοράρει ένα τέρμα στο Wembley. Το 2.07 της Stoiximan στο Goal/Goal κρίνεται ικανοποιητικό και θα το τιμήσουμε.

(Τετάρτη, 21:45) Ελλάδα - Γεωργία: Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Group Β της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Η Ελλάδα έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Γρανάδα, στο 1-1 με την Ισπανία. Αποτέλεσμα που θα έχει αξία, μονάχα αν ακολουθήσει τρίποντο κόντρα στη Γεωργία. Η ομάδα του Τζον Φα Σιπ τρέχει ένα αήττητο σερί 10 επίσημων αγώνων, ενώ την Κυριακή επικράτησε με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση της Ονδούρας. Η Γεωργία ξεκίνησε με ισάριθμες ήττες τις υποχρεώσεις στις πρώτες δύο αγωνιστικές του ομίλου. Αλλά οριακές, καθώς ζόρισε πολύ τόσο την Σουηδία όσο και την Ισπανία. Δεν έχει την ποιότητα να διεκδικήσει ένα εισιτήριο πρόκρισης, βασικός στόχος η αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Η Ελλάδα είναι αποτελεσματική όταν έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ και αμύνεται. Τώρα όμως θα πρέπει να δημιουργήσει, αφού ο αντίπαλος θα περιμένει πίσω από τη μπάλα. Το δείγμα μεσοεπιθετικά ήταν καλό απέναντι στην Ονδούρα, αλλά ένα επίσημο ματς με την πίεση για τρίποντο είναι άλλη ιστορία. Αν θέλει όμως να μπει σφήνα σε Ισπανία - Σουηδία, η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να αφήσει πόντους κόντρα στην Γεωργία. Η τελευταία είναι μια συμπαγής και πειθαρχημένη ομάδα. Αμύνεται με σθένος και μοιάζει επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Σε ένα ματς που αναμένεται κλειστό, ποντάρουμε στην καλή ψυχολογία της Ελλάδας και καταλήγουμε σε μια MatchCombo επιλογή της Stoiximan. Με το 1 & under 3,5 γκολ να προσφέρεται σε απόδοση 2.07.

(Τετάρτη, 21:45) Ουκρανία - Καζακστάν: Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Group D της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Η Ουκρανία πήρε τον βαθμό στην πρεμιέρα, κάνοντας την έκπληξη στο 1-1 με τη Γαλλία στο Παρίσι. Όμως δεν το εκμετάλλευτηκε στο έπακρο, καθώς ακολούθησε το εντός έδρας 1-1 με την Φινλανδία. Ματς στο οποίο προηγήθηκε στο 80' και ισοφαρίστηκε στο 89'. Η Ουκρανία θα παλέψει για την δεύτερη θέση μαζί με τις Φινλανδία και Βοσνία, επομένως με το Καζακστάν δεν έχει περιθώριο για άλλη απώλεια. Η ομάδα της κεντρικής Ασίας στάθηκε με αξιοπρέπεια στην ήττα με 0-2 από τη Γαλλία στην Αστάνα, όμως δεν θα αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, έχουν ποιοτικές λύσεις μεσοεπιθετικά και θα μπουν δυνατά στην αναμέτρηση για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων. Το Καζακστάν μπορεί να μην διαθέτει ιδιαίτερη ικανότητα σαν ομάδα, βγάζει όμως ενέργεια, πείσμα και διάθεση. Η Ουκρανία θα ψάξει ένα γκολ νωρίς για να αλλάξει τους συσχετισμούς και μπορεί να το βρει, φτάνοντας ως την τελική επικράτηση. Στο MatchCombo της Stoiximan το 1ημ./1τελ. και over 1,5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 1.82 και θα το πάρουμε.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ