ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Η Έμπολι συνεχίζει το σερί της στο 1.83

Ο άσος της Εμπολι Σαμουέλι Ρίτσι σε αγώνα κόντρα στη Γιουβέντους
Ο άσος της Εμπολι Σαμουέλι Ρίτσι © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Έμπολι φέρνει απανωτά over 2,5 και ο τρόπος που αγωνίζεται ευνοεί για να φέρει ακόμη ένα και κόντρα στην Ουντινέζε.

Η Έμπολι υποδέχεται την Ουντινέζε (19:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT 24) για τη 16η αγωνιστική της Serie A. Ο άσος είναι ελαφρύ φαβορί στο 2.50, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων κινείται στο 2.85 κατά μέσο όρο.

Η Έμπολι στο τελευταίο της παιχνίδι έφερε 2-2 με την Τορίνο, παρότι βρέθηκε με δύο γκολ κάτω. Καθοριστικό ότι κέρδισε αποβολή στο 32' και έτσι με παίκτη παραπάνω έσωσε την ισοπαλία, ενώ στο τέλος λίγο έλειψε και την ολική ανατροπή.

Έμπολι - Ουντινέζε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αυτό ήταν το πέμπτο σερί over 2,5 στο πρωτάθλημα για την Έμπολι, η οποία συνεχίζει να παίζει ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητα. Από το ξεκίνημα της σεζόν μετράει 11 over 2,5 σε 15 αγωνιστικές και επτά στις τελευταίες οχτώ.

Στον αντίποδα, η Ουντινέζε έχει πιο σφιχτή λογική ως ομάδα, παρόλα αυτά έρχεται από το θεότρελο 4-4 με τη Λάτσιο, όπου προηγήθηκε 1-3 στο 44', βρέθηκε κάτω με 4-3 στο 79' και τελικά πήρε το βαθμό στο 99'!

Η Ουντινέζε σε επτά παιχνίδια που έχει δώσει φέτος εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, δεν σκόραρε μόνο κόντρα στην Ιντερ και τη Ρόμα. Επίσης, την τελευταία φορά που συνάντησε την Έμπολι σε επίπεδο Serie A, τη σεζόν 2018/19, στα δύο παιχνίδια τους μπήκαν συνολικά οχτώ τέρματα και έληξαν αμφότερα στο over 2,5.

Στο 1.83 να συνεχίσει το σερί της με τα over 2,5 η Έμπολι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έμπολι - Ουντινέζε: Over 2,5 (απόδοση 1.83), 19:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ