TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η δυάδα της Παρασκευής

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ της Λιόν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023
Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ της Λιόν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/DANIEL COLE/AP IMAGES

Τα διπλά της Γκενκ στο Βέλγιο και της Λιόν στη Γαλλία συνθέτουν τη δυάδα για το βράδυ της Παρασκευής.

Σαρλερουά - Γκενκ. Στο Βέλγιο πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής σεζόν και Σαρλερουά και Γκενκ μάχονται σε διαφορετικά ταμπλό. Η Σαρλερουά είναι 13η στη βαθμολογία και αυτή τη στιγμή, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, βρίσκεται, λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων, μέσα στην τετράδα των πλέι άουτ, ενώ η Γκενκ είναι 7η και αυτή τη στιγμή, επίσης λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων, εκτός της εξάδας των πλέι οφ τίτλου.

Και οι δύο επέστρεψαν άσχημα μετά τη διακοπή των εορτών, με τη Σαρλερουά να έχει ρεκόρ μέσα στο 2024 1-1-4 και την Γκενκ, αντίστοιχα, 1-3-2. Η διαφορά τους, και αυτό που μας δίνει τη στοιχηματική πάσα, είναι ότι η Σαρλερουά δεν δείχνει κανένα σημάδι ανάκαμψης, αντιθέτως στα περισσότερα παιχνίδια της προσφέρει πονόματο και η γκρίνια στην εξέδρα γίνεται όλο και πιο έντονη. Από την άλλη, η Γκενκ στα τελευταία δύο παιχνίδια της φαίνεται σιγά σιγά ότι ξαναβρίσκει τα πατήματά της: στο 1-1 στο Μαλίν θα μπορούσε με λίγη προσοχή να βγάλει διπλό, ενώ στην τελευταία αγωνιστική ήρθε και η πρώτη της νίκη στο 2024, με το καθαρότατο 3-1 επί της Μόλενμπεκ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γύρω στο 1.85 το διπλό της Γκενκ. Σίγουρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για καμιά τρελή ευκαιρία, όμως είναι και λογικό στην τελική ευθεία η αγορά να γέρνει προς την καλύτερη ομάδα.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Μετς – Λιόν. Η Λιόν συνεχίζει σταθερά εδώ και ενάμιση μήνα την αναρρίχησή της στη βαθμολογία. Η Λιόν κάποια στιγμή είχε φτάσει να είναι και ουραγός στη βαθμολογία (!), αλλά πλέον, έχοντας τρεις σερί νίκες και 6-0-2 από τα μέσα Δεκεμβρίου, έχει σκαρφαλώσει στην 11η θέση. Ακόμη βέβαια η 11η θέση, και το μόλις +3 από τα μπαράζ του υποβιβασμού, δεν λέει τίποτα για μια ομάδα με το μέγεθος και τις φιλοδοξίες της Λιόν, και σίγουρα δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό.

Η Λιόν φέτος δεν έχει καταφέρει να κάνει τέσσερα σερί θετικά αποτελέσματα, αλλά τώρα φαίνεται ότι έχει μια καλή ευκαιρία. Κι αυτό γιατί η Μετς είναι κυριολεκτικά σε ελεύθερη πτώση. 0-1-9 στα τελευταία της δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος, από καθαρή ήττα με 3-0 από τη Μονπελιέ και προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα.

Στις παρυφές του 1.80 το διπλό, βάσει της φόρμας αλλά και της συνολικής δυναμικής των δύο ομάδων είναι μάλλον μια νορμάλ τιμή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαρλερουά – Γκενκ: 2 (απόδοση 1.87) 21:45
  • Μετς – Λιόν: 2 (απόδοση 1.77) 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ