TIPS ΜΑΡΚΟ

Η Ατλέτικο Μινέιρο κατακτά το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια και πληρώνει στο 2.02

Ο Εντουάρντο Βάργκας  της Ατλέτικο Μινέιρο πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Παλμέιρας στο Copa Libertadores
Ο Εντουάρντο Βάργκας της Ατλέτικο Μινέιρο © DOUGLAS MAGNO/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Ώρα τίτλου για την Ατλέτικο Μινέιρο που θέλει να επισφραγίσει απόψε στο Σαλβαντόρ το πρώτο πρωτάθλημα στο Brasileirao μετά το 1971.

Η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα για την Ατλέτικο Μινέιρο του Κούκα, του Ντιέγκο Κόστα και του Χουλκ. Με τον έμπειρο κόουτς και τους δύο γκολτζήδες, ειδικά ο δεύτερος έχει πάρει από το χέρι την ομάδα και είναι ο πρώτος σκόρερ στη Serie A η Ατλέτικο Μινέιρο είχε λίγες ντεφορμέ στιγμές στο Brasileirao και ελάχιστες φορές έδειξε ότι μπορεί να χάσει τον τίτλο. Φλαμένγκο και Παλμέιρας προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση, αλλά όταν προκρίθηκαν αμφότερες στον τελικό του Copa Libertadores, έριξαν εκεί το βάρος, με τη Βερντάο να κατακτά εν τέλει το τρόπαιο και να κάνει το back to back.

Η Ατλέτικο Μινέιρο έπαιζε μπάλα μόνη της, αξίζει το φετινό πρωτάθλημα με το ποδόσφαιρο που έχει παίξει. Απόψε το ματς σαφώς και δεν είναι τόσο εύκολο στο Σαλβαντόρ. Η Μπαΐα τρία ματς πριν το τέλος βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης, καθώς κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε ήταν υποτονική και έχασε με το σκληρό, αλλά δίκαιο 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις. Το ντεφορμάρισμα εμφανίστηκε σ' ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στο -2 από την Ατλέτικο Παραναένσε, ενώ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζει Φλουμινένσε (εντός) και Φορταλέζα (εκτός). Δεν έχει χαθεί τίποτα και ο Γκούτο Φερέιρα δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια, ενώ ζήτησε και την ένθερμη στήριξη του κόσμου για το δύσκολο αυτό έργο.

Στο τελευταίο χρονικά ματς η Ατλέτικο Μινέιρο κέρδισε έστω και δύσκολα τη Φλουμινένσε 2-1. Τρίποντο με ανατροπή, που έπαιξε τόσο, όσο, και τον γκολεαδόρ Χουλκ να φέρνει τη λύση με δύο δικά του τέρματα (το ένα με πέναλτι).

Το ματς (23:00 LIVE από το SPORT24) κρύβει παγίδες, είναι απαιτητικό, αλλά η Ατλέτικο Μινέιρο έχει βγάλει σοβαρότητα ως τώρα. Άπαντες κρατάνε χαμηλούς τόνους με πρώτο και καλύτερο τον Κούκα.

Εκτός για απόψε οι βασικοί μέσοι Αλαν και Ζαΐρ, όπως και ο επιθετικός Ντιέγκο Κόστα. Βέβαια υπάρχουν λύσεις τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στην επίθεση με τον Κούκα να πηγαίνει με 4-2-3-1 απόψε και τον Βάργκας στην κορυφή, αριστερά τον Κένο και δεξιά τον Χουλκ.

Η Μπαΐα είναι πολύ ζόρικη ομάδα και ειδικά εντός έδρας, δεν έχει χάσει στα 8 τελευταία εντός έδρας ματς της τρέχοντας ρεκόρ 4-4-0, ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το ισχυρό κίνητρο της Ατλέτικο Μινέιρο, που με νίκη απόψε εξασφαλίζει μαθηματικά το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 1971.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαΐα - Ατλέτικο Μινέιρο: 2 (απόδοση 2.02), 23:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ