XGOALS BET

Η αμυντική ανασφάλεια της Λέστερ και τα xGoals της Τσέλσι δίνουν το 1.80

Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν το γκολ του Κάι Χάβερτς κόντρα στην Μπέρνλι στο Στάμφορντ Μπριτζ
Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν το γκολ του Κάι Χάβερτς κόντρα στην Μπέρνλι © 2021 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Κυριαρχία της Τσέλσι στα οχτώ από τα 11 φετινά ματς της Premier League δείχνουν τα xGoals και δικαιολογούν το διπλό στο 1.80 κόντρα στη Λέστερ.

Η πρωτοπόρος της Premier League Τσέλσι γκέλαρε στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή κόντρα στην Μπέρνλι και απόψε θα προσπαθήσει να ρεφάρει στο Λέστερ, μεταφέροντας παράλληλα πίεση στη Σίτι, που παίζει με την Εβερτον και στη Λίβερπουλ, που κοντράρεται με την Αρσεναλ.

Η Τσέλσι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, το 1-1 με την Μπέρνλι, σε ένα αποτέλεσμα μαγική εικόνα με βάση τα xGoals (3,01-0,67) των δύο ομάδων. Γενικά, η ομάδα του Τόμας Τούχελ, μετά την ήττα από τη Σίτι έχει κυριαρχική εικόνα στα παιχνίδια της, με εξαίρεση μόνο αυτό κόντρα στην Μπρέντφορντ, το οποίο το κέρδισε απολύτως επαγγελματικά.

Στο 3-1 με τη Σαουθάμπτον τα xGoals ήταν 3,79-1,53, στο 7-0 επί της Νόριτς 3,11-0,27 και στο εκτός έδρας 3-0 επί της Νιούκαστλ 0,16-2,17.

Φυσικά οι συγκεκριμένοι αντίπαλοι είναι χαμηλότερης δυναμικής από τη Λέστερ, ωστόσο η Τσέλσι έχει φέτος να επιδείξει και τα δύο διπλά στα λονδρέζικα ντέρμπι κόντρα σε Αρσεναλ (2-0) με xGoals 0,63-3,64 και Τότεναμ (3-0) με xGoals 0,71-2,59.

Συνολικά, στις πρώτες 11 αγωνιστικές η Τσέλσι ήταν κατώτερη μόνο σε τρία ματς βάσει xGoals: Απέναντι σε Λίβερπουλ, Σίτι και Μπρέντφορντ, όπου μάζεψε πάντως τέσσερις βαθμούς, χάνοντας μόνο από τους "πολίτες".

Περισσότερες τελικές στο "κουτί" η Τσέλσι

Συγκριτικά με τη Λέστερ, η Τσέλσι όπως αναμενόταν έχει περισσότερες και πιο ποιοτικές εκτελέσεις μέσα από την περιοχή. Συγκεκριμένα έχει 97 τελικές μέσα από τη μεγάλη περιοχή, που μεταφράζονται σε 14,29 xGoals έναντι 70 της Λέστερ που δίνουν 9,03 xGoals. Σε ό,τι αφορά στις τελικές από τη μικρή περιοχή, αμφότερες έχουν από 12, ωστόσο αυτές της Τσέλσι μεταφράζονται σε 5,90 xGoals, ενώ αυτές της Λέστερ σε 3,97.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είναι η άμυνά της. Οι "αλεπούδες" ξεκίνησαν τη σεζόν με τη νίκη 1-0 επί της Γουλβς, ωστόσο στις επόμενες δέκα αγωνιστικές δεν έχουν κανένα clean sheet. Επίσης, η Λέστερ δείχνει πλέον ιδιαίτερα ευάλωτη εντός έδρας, δεδομένου ότι στα τελευταία 14 ματς στο King Power για την Premier έχει υποστεί επτά ήττες.

Αν στα παραπάνω συνυπολογίσουμε την επιθετική πολυφωνία της Τσέλσι (15 διαφορετικοί σκόρερ), τη σαφώς πιο σταθερή αμυντική της λειτουργία αλλά και την κομβική απουσία του αναντικατάστατου Τίλεμανς στους γηπεδούχους, το διπλό στο 1.80 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ - Τσέλσι: 2 (απόδοση 1.80), 14:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ