ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Γουότφορντ - Νόριτς: Προγνωστικά και Ανάλυση - Σερί για combo στο 2.20

Ο Ντένις έχει τη μπάλα υπό την πίεση του Χόιμπιεργκ σε ματς της Premier League μεταξύ της Γουότφορντ και της Τότεναμ | 1 Ιανουαρίου 2022
Ο Ντένις έχει τη μπάλα υπό την πίεση του Χόιμπιεργκ σε ματς της Premier League μεταξύ της Γουότφορντ και της Τότεναμ | 1 Ιανουαρίου 2022 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Κρίσιμο παιχνίδι απόψε στην ουρά για την Premier League, με τη Γουότφορντ να υποδέχεται τη Νόριτς. Το σερί των γηπεδούχων μας ωθεί προς το 2.20.

Αρκετές στοιχηματικές επιλογές περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα, με παιχνίδια από Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία. Στο κυρίως μενού βέβαια υπάρχει και το μεγάλο εξάποντο παραμονής στην Premier League κόντρα στη Γουότφορντ και τη Νόριτς (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός με τη Γουότφορντ να είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας ωστόσο και δύο ματς λιγότερα.

Προγνωστικά Αγγλία: Γουότφορντ - Νόριτς

Οι "σφήκες", από τότε που ανέλαβε την τεχνική τους ηγεσία ο Κλαούντιο Ρανιέρι, έχουν μαζέψει μόλις επτά βαθμούς σε 12 ματς. Παρόλα αυτά, γίνεται προσπάθεια να βελτιωθεί η κατάσταση μέσω των μεταγραφών. Η Γουότφορντ έχει ήδη αποκτήσει τον αριστερό μπακ Καμαρά (Νις), τον στόπερ Σαμίρ (Ουντινέζε) και τον χαφ Καγιέμπε (Εουπεν). Άπαντες αγωνίστηκαν βασικοί στο 1-1 με τη Νιούκαστλ, ενώ ο σύλλογος συνεχίζει να ακτινογραφεί τη χειμερινή αγορά για περαιτέρω ενίσχυση.

Με την τυχερή ισοπαλία, με γκολ στο 88', στο St. James' Park, η Γουότφορντ έβαλε στοπ σε ένα σερί επτά ηττών σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Ρανιέρι έχει να κερδίσει από τον Νοέμβριο και το 4-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ιταλός πάντως τεχνικός, δεν έχει χάσει ποτέ στην καριέρα του (3-1-0) από τη Νόριτς, ενώ η Γουότφορντ μετράει πέντε διαδοχικές νίκες απέναντι στα "καναρίνια" στο πρωτάθλημα.

Η Νόριτς από την πλευρά της, μετά από έξι σερί ήττες στην Premier League, έκανε τη ζημιά στην Έβερτον την προηγούμενη εβδομάδα. Κέρδισε 2-1 και από εκεί που ήταν ουραγός καβάλησε στη βαθμολογία, τόσο την Μπέρνλι, όσο και τη Νιούκαστλ. Παρότι λοιπόν, η ομάδα του Ντιν Σμιθ θεωρείται το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, φαίνεται πως δεν πρόκειται να πέσει χωρίς μάχη.

Γουότφορντ - Νόριτς: Στοιχηματική Πρόταση

Το αποψινό παιχνίδι είναι ορισμός του εξάποντου. Η ισοπαλία δεν θα ικανοποιήσει καμία, συνεπώς περιμένουμε και από τις δύο να παίξουν για τη νίκη και να πάρουν ρίσκα.

Η Νόριτς θα κατέβει χωρίς τον βασικό της γκολκίπερ, Τιμ Κρουλ, λόγω τραυματισμού. Η Γουότφορντ μετράει 8 Goal/Goal στα τελευταία εννιά επίσημα παιχνίδια και δέχεται γκολ 29 σερί ματς πρωταθλήματος, ούσα η μοναδική ομάδα από τις τέσσερις πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας, που δεν έχει ούτε ένα clean sheet φέτος. Το ματς λοιπόν φαίνεται πως ξεκινάει από το 1-1 και δεν είναι μακριά από το over 2,5, το οποίο σε combo με το Goal/Goal πληρώνει καλά, στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουότφορντ - Νόριτς: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.20), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ